icon

Čo pomáha na zvýšenú tvorbu materského mlieka?

21. máj 2025
sona272
21. máj 2025

Mne pomáhalo piť vineu, plus homeopatiká RICINUS COMMUNIS 5CH granule 4 g , stále si bábatko prikladaj, mliečko sa bude tvorit

domiklik
21. máj 2025

Kvalitná, pestrá strava a pitný režim.

autor
21. máj 2025
@domiklik

Kvalitná, pestrá strava a pitný režim.

@domiklik to je môj hlavný problém niekedy nemám čas ani jesť poriadne… nemám čas ani navarit kvôli kolikam a som doma sama.. no snažím sa tu stravu aspoň ale jem dookola to iste maso ryžu vývar.. iné na wolt také neni čo by som mohla považovať za zdravú stravu.. a nenapádajú ma také rýchle jedla čo by som mohla navarit keď mi chvíľu spinká . Ďakujem

maryetta
21. máj 2025

Vyvazena pestra strava. Dostatok tekutin. Ak sa da oddych a hlavne! Pohoda... psychika robi velmi vela.
Casto ponukat. Dat pozor aj na spravne prisatie.

mikadooo
21. máj 2025

Veľa piť - voda, vinea, čaj, riedený jablkový džús,... (Najlepšie to čo ti chuti) - čokoľvek, čo ti zabezpečí dostatok tekutiny v tele, alebo až prebytok. Jasné, budeš veľa cikať, ale "nalieva" sa z toho aj do pŕs. Pollitrovku mať stále pri sebe a popíjať a prípadne doplniť keď je prázdna. Ak nestíhaš jesť, možno skús si nejaké smoothies alebo jogurtové nápoje, tie aj zasýtia (samozrejme treba pozrieť zloženie, aby drobec nemal z toho ešte väčšie problémy).

minesasubu
21. máj 2025

Hlavne veľa tekutín , časté prikladanie , a ja som si napríklad robila mixované polievky všetko som nahádzala do hrnca dala variť naliala do mixéra mixla a mala som parádnu vyváženú polievku bez väčšej námahy
Cestoviny sú rýchlo, Poprípade keď budeš mať čas si navariť rozdiel si to na viac porcií do mrazáku a potom si to budeš vyberať to som tiež robila

nikushka8
21. máj 2025

Kojit v noci medzi 1-5 rano. Na slucku, no vtedy je prolaktin najvyssie. Mne to zachranilo kojenie. A to som vacsinou len odsavala,lebo dieta sladko spalo.

michaela329
21. máj 2025

Mne nepomohlo nič z tých homeopatik a podobných vecí. No po power pumpingu to bolo chvíľu lepšie, to mi pomohlo potiahnuť aspoň tú dobu, čo som kojila.

monicazbb
27. máj 2025

Senovka a Benedikt