icon

Čo robiť, aby dojčenie nebolo bolestivé?

2231987
31. jan 2015

Ahojte mamičky mám 10mes.babo stale ho kojim raz sa mi zahrízol do bradavky a od vtedy sa mi to nevie zahojim ☹ mám tam jazvu ale ked papa tak stále mi jazva padne...hrozne to zacne bolieť, štípať už som skúsila všeliake kremiky na to a nic nepomohlo...neviete volaký babský recept? Odstaviť ho moc nechcem lebo UM mlieko mi vypluva všetky....ďakujem za každú radu....

monhla
31. jan 2015

Ak je to ozaj neznesiteľné, tak koj iba z jedného prsníka. Kamoška tak kojila od 2 mesiacov /druhé prso jej malá nechcela dobre chytiť a začala s ním mať zdrav. problémy/ No a kojí dodnes na požiadanie a to má slečna 19 mesiacov a teda môžem povedať, že podľa výzoru je dobre živená 🙂

acer11
31. jan 2015

veď si daj chránič.... 😉

janaiva
31. jan 2015

Kontaktuj laktacnu poradkynu na mamila.sk.

zuzana1291
1. feb 2015

Zmen polohu pri dojceni. Tak sa ti rana lahsie zahoji a potom pokracuj v dojceni ako predtym

sajmiona
1. feb 2015

ked som mala na jednej bradavke velke praskliny a bolelo ma dojcenie tak som to riesila tak, ze som z toho prsa odsavala. Mlieko sa stale tvorilo a natierala som Bepanthenom. Trvalo to 2tyzdne dokym sa mi to zahojilo. Mam rucnu odsavacku Medela. Strasili ma , ze pridem o mlieko odsavanim ale nic take sa nestalo. Strasne ma bolelo ked mi to zuzlala, skratka som to riskla odsavackou a davala malej mlieko flaskou. Mala sa bez najmensich problemov prisaje

slamka890
1. feb 2015

Alebo skus klobuciky 🙂