icon

Čo robiť, keď netečie mlieko po dojčení?

15. jan 2025

Dobrý den, som prvorodička tak sa v tom nevyznám. Ale dojčila som malú z jedného prsníka, potom som si z toho prsníka odsala len 10ml a z druhého 100ml (z toho som dojčila malo, nevedela sa prisat). Prešli 2 hodiny a mne z oboch pŕs netečie mlieko, ani keď si stlačim silno rukou. Myslela som že tam mlieko je stále. To sa potom opäť naleje po niekoľkých hodinách ?

martinka13
15. jan 2025

Áno, prsia sa Ti naleju. Budeš to aj riadne cítiť

anavixy
15. jan 2025

Urcite tam aj teraz mas mlieko. Nejde o to ako silno prsnik stlacis, ale akym sposobom, nestaci stlacit bradavku dvomi prstami.. neries, mlieko mas stale, ked budes prikladat dieta aj kazdu hodinu, aj vtedy tam stale budes mat mlieka (dokonca vtedy este viac)…

januska12323
15. jan 2025

Prečo by malo tiecť? Mlieko sa vytvára stále dokonca aj počas dojčenia.

midka
15. jan 2025

neboj, na zaciatku to takto byva,, aj ja som to tak mala, pocitala som kazdu kvapku,,,, treba len vydrzat apravidelne prikladat, odsavat aj ked to bude na zaciatku tazke,, potom sa to rozbehne,, ja som potom vydrzala do 3 rokov,

kacena4
15. jan 2025

neboj mlieko je tam stale vytvara sa pocas sania. ja som si nikdy nevedela odsat mlieko, proste neslo to a kojila som 2 deti sucasne a mlieka bolo dost.