Čo zaberie na zastavenie tvorby mlieka?
Maminky,prosim vas poradte,mam taky problem,zo dna na den sa mi maly odstavil :( nechapem,ale je to tak,ma 10 mesiacov,neviete ci mi najlepsie zaberie na zastavenie mlieka a uvolnenie prsnikov?dakujem
@vanesanova A na základe coho nedat dieťaťu jest 2dni? Lebo matka chce dojcit?! Nemas nahodou laktacnu z mamily?!
@vanesanova ....ale chapem...Amerika..."vladne svetom".....😂😂😂
@vanesanova prvé príkrmy až po 2 rokoch dieťaťa? Asi ťažko, keď je tam krátka materská - 12 týždňov neplateného voľna.
@evittam nie nemam ona jedina od nich odisla osamostatnila sa lebo mala ine praktiky ako oni.ok uz dost nemusite ma tu napadat ja som povedala svoj nazor autorke to je trestne?ved aj vy ste si povedali svoj tak mna si nevsimajte.pekny den zelam a odchadzam odtialto.😝
@malasandrika ale tam je vela zien v domacnosti teda nerobia robia len ich manzelia takze oni si mozu kojit aj pat rokov co mi teta vravela kt.tam zije ze oni aj pat rokov koja
@evittam nie celevrity nie normalne zeny moja teta tam zije cca 40 rokov a samozrejme nemyslela celu ameriku ale zeny v jej okruhu znamych a susedia tam ide o to ze vela zien je tam proste doma bez prace robia len ich muzi kt.nosia prachy oni su zeny v domacnosti tam si to asi z tych platov mozu dovolit este aj hypoteku zivit boze taki poziju asi sa tam prestahujem keby ze tu zena na sloven.povie niekomu ze je zena v domacnosti tak sa na nu pozeraju ako na ufo 😂
@vanesanova gratulujem, dnes si vyhrala cenu naj zabavac dna na MK 😀 😀 ze zeny v domacnosti v Amerike bezna vec a dojcenie do 5 rokov 😀 A ano Amerika je presne krajina z ktorej si treba brat v stravovani priklad 😀 A pani laktacna neodisla vyhodili ju😉
@vanesanova 😂😂😂😂😂Davno som sa lepsie nezabavila. Ver naďalej "americkemu snu". A nikto ta tu nenapada len sa ti snažíme otvorit oci. 😉 Vela stastia.
@xxxkatka 👍
@vanesanova Btw. "svoj nazor"?! Kde? Od laktacnej z mamily a tetky z Ameriky? 😂😂😂😂👍
@robinotina môj syn sa odstavil 8,5 mesačný a je úplne zdravý, krásny, úžasný, máme úplne normálny vzťah, nemá žiadnu traumu. 🙂 Vrátil sa mi menzes a malému prestalo chutiť.
Prosím ťa, hlavne sa nedaj nahovoriť nato aby si mu znížila prikrmy. Nedávno som zažila mamičku, ktorá sa chválila, že jej 2 ročná dcérka má kojenie ako hlavnú stravu a ostatné "len tak zobka" no a potom dodala "aj tak ju všetko zapeka alebo preháňa" nuž, prečo asi... dieťa má od 6 mesiacov prijímať aj inú stravu, je to potrebné okrem iného aj pre zdravý vývin tráviaceho ústrojenstva. Väčšina detí aj tak v určitom období začne vymýšľať s jedlom a papaju menej, takže si treba užívať kým pekne papa čo mu dáš 😉
A čo sa týka tých bolestivých prsníkov to som ja nemala, malý už nepil často takže do 2 dní bolo dobre..ale existuje nejaký liek na zastavenie laktacie. Jednej mamičke čo so mnou ležala v pôrodnici to dávali. Skús sa popýtať svojho doktora, ak iné nezaberie.

@vanesanova Tak to je pekna kravina, že dieťa ma do dvoch rokov v MM všetko. A to kde v Amerike?! Ked tam ženy, ak musia tak idu do práce pomaly z porodneho kresla.😂😂😂 To si kde pocula? Ci myslis tie "cele.rity"? Tak s týmto si ma dobre pobavila. Ďakujem ti.