icon

Costi na zvýšenie tvorby mlieka. Máte skúsenosti?

makda
28. dec 2010

Ahojte,
laktacna mi doporucila COSTI na zvysenie tvorby mlieka. No lekarka ma zneistila, ani mi tie lieky nechcela predpisat. Mate s tymto liekom niektora skusenosti? Pomohol? Nemal nejake negativne ucinky na vas alebo vase dietatko?

Strana
z2
minka1986
Odpoveď bola odstránená
zdenkaham
9. mar 2017

Ano,Costi na mlieko vacsinou zabera,ale riskujete zdravie. Aj dietata. A som o tom po svojej skusenosti presvedcena,nie ze je to len moja domnienka. Costi skodi. Nemusi sa to prejavit hned. Costi je svinstvo. A Mamila by sa mala zamysliet,ci bude dalej propagovat neovereny liek. Len na zaklade nazoru nejakeho pochybneho lekara z Kanady,ktory ucinok nijako nepreskumal. V tomto budem robit osvetu,ak bude treba.

nivea777
9. mar 2017

@zdenkaham ja som costi mala predpísaný na žalúdočné problémy,by mi nenapadlo že lieky na žalúdok/trávenie/pálenie záhy môže niekto používať na tvorbu mlieka :D

evittam
9. mar 2017

@zdenkaham Mamila by sa mala zamysliet nad viacerymi vecami😉. Najlepsie zrusit.
@nivea777 To su tie odborne rady vikendovych LP z mamila.sk:stuck_out_tongue_closed_eyes:

lorela
16. mar 2017

@nivea777 A ešte v konských dávkach ho radia užívať niektoré LP. Veď prečo nie, za svoje rady nenesú nijakú zodpovednosť a Mamila sa od prípadných dôsledkov takisto úplne dištancuje.
No nezabudnime im poslať 2% z daní, hlavne!

jankha
16. mar 2017

Baby, ja som užívala Costi na radu laktačnej (dokonca je to aj pediatrička). No jedna pani farmaceutka ma vyľakala, že to nemám brať, lebo...Prestala som to brať a moje problémy začali. Asi týždeň mám bolesti žalúdka a nesmierne pálenie záhy. Myslím si, že to mám z toho. Pretože ja som relatívne odolná a netrpím na tráviace problémy. Mimochodom, účinok costi sa dostavil cca po 6 dňoch, bez UM sme boli cca 10 dní a potom ako keby sa to znova zastavilo. No ale neviem čo s mojou páľavou záhy. Bolo mi to treba.

monka338
16. mar 2017

Ja.som Costa brala a.mlieko mi nabehlo a vôbec nič mi nebolo.

jankha
16. mar 2017

Kým som ho užívala tak to bolo v poriadku.

nivea777
16. mar 2017

@jankha no veď costi je liek na žalúdok,na pálenie záhy,tráviace problémy atď.. takže je normálne že ti je po vysadení zle.. tak ako napr keby máš zlomenú ruku,berieš lieky proti bolesti,všetko je ok a keď si ich prestanes dávať tak sa bolesť vráti

malasandrika
26. mar 2017

Neustále ma fascinuje, ako môžete brať liek na tráviace problémy, lebo to odporučí nejaká laktačná poradkyňa s víkendovým kurzom v Tatrách. Je to ako odporúčať pervitín preto, lebo sa po ňom chudne, sen

veronikab155
6. dec 2021

@makda ja ked pocujem slovo laktacna... Stoja mi vsetky chlpy na tele... Costi nie su lieky na tvorbu mlieka. Uz si to uvedomte. To ze sa vam mlieko tvorit zacne, je vedlajsi ucinok lieku🙆‍♀️🤦‍♀️som sokovana kam su ochotne niektore zeny zajst... A cudujem sa aj tym,, poradkyniam,,...

veronikab155
6. dec 2021

@malasandrika presne tak... Šialené

veronikab155
6. dec 2021

@evittam tie laktacne doporucuju dojcit aj cez mrtvoly... Nic ich ine nezaujima.. Cela mamila je jedna sekta.

Strana
z2