Costi na zvýšenie tvorby mlieka. Máte skúsenosti?
Ahojte,
laktacna mi doporucila COSTI na zvysenie tvorby mlieka. No lekarka ma zneistila, ani mi tie lieky nechcela predpisat. Mate s tymto liekom niektora skusenosti? Pomohol? Nemal nejake negativne ucinky na vas alebo vase dietatko?
Ano,Costi na mlieko vacsinou zabera,ale riskujete zdravie. Aj dietata. A som o tom po svojej skusenosti presvedcena,nie ze je to len moja domnienka. Costi skodi. Nemusi sa to prejavit hned. Costi je svinstvo. A Mamila by sa mala zamysliet,ci bude dalej propagovat neovereny liek. Len na zaklade nazoru nejakeho pochybneho lekara z Kanady,ktory ucinok nijako nepreskumal. V tomto budem robit osvetu,ak bude treba.
Baby, ja som užívala Costi na radu laktačnej (dokonca je to aj pediatrička). No jedna pani farmaceutka ma vyľakala, že to nemám brať, lebo...Prestala som to brať a moje problémy začali. Asi týždeň mám bolesti žalúdka a nesmierne pálenie záhy. Myslím si, že to mám z toho. Pretože ja som relatívne odolná a netrpím na tráviace problémy. Mimochodom, účinok costi sa dostavil cca po 6 dňoch, bez UM sme boli cca 10 dní a potom ako keby sa to znova zastavilo. No ale neviem čo s mojou páľavou záhy. Bolo mi to treba.
Ja.som Costa brala a.mlieko mi nabehlo a vôbec nič mi nebolo.
Kým som ho užívala tak to bolo v poriadku.
Neustále ma fascinuje, ako môžete brať liek na tráviace problémy, lebo to odporučí nejaká laktačná poradkyňa s víkendovým kurzom v Tatrách. Je to ako odporúčať pervitín preto, lebo sa po ňom chudne, sen
@makda ja ked pocujem slovo laktacna... Stoja mi vsetky chlpy na tele... Costi nie su lieky na tvorbu mlieka. Uz si to uvedomte. To ze sa vam mlieko tvorit zacne, je vedlajsi ucinok lieku🙆♀️🤦♀️som sokovana kam su ochotne niektore zeny zajst... A cudujem sa aj tym,, poradkyniam,,...
@malasandrika presne tak... Šialené
@evittam tie laktacne doporucuju dojcit aj cez mrtvoly... Nic ich ine nezaujima.. Cela mamila je jedna sekta.