icon

Costi

janulienka191606
12. máj 2013

rozmyslam,ze ho prestanem uzivat,tvorba mliecka super,nebolo uz potrebne UM, no babo nepokojne,place pri papani,predtym tak nerobil

Strana
z2
lucinda233
Odpoveď bola odstránená
antalia
Odpoveď bola odstránená
aalenocka
7. okt 2015

Po akom case uzivania Costi ste zbadali zvysenie laktacie?

silvikaaa1
9. okt 2015

@aalenocka tak za 24 hodin ale musis vela pit take 3 litre tekutin aspon denne

bubuzcz
Odpoveď bola odstránená
dekys
20. okt 2015

@aalenocka uz po dvoch dnoch, maximalny ucinok po mesiaci.

palculienka123
Odpoveď bola odstránená
kimmm1
Odpoveď bola odstránená
natalie653
Odpoveď bola odstránená
morganaaa
18. nov 2016

Brala som costi niekoľko týždňov....už nikdy by som si túto možnosť nevybrala neskôr sa dostavili prudké kŕče v oblasti brucha...na to nikdy nezabudnem...len nedávnej dobe som čítal a....zaujímavé články..povedal vám ten co vám liek odporučil ze je tam aj možnosť zastavy srdca???!!!...veď ho berieme vo veľmi vysokej dávke...za mňa Costi nikdy viac!!!

fliacik
27. feb 2017

Maminky, neberte Costi, ak Vám záleží na zdraví, takmer ma zabilo...

minka1986
Odpoveď bola odstránená
morganaaa
8. mar 2017

@minka1986 ....ahoj...čo sa tyka laktacie tomu verím že ti pomohlo...aj mne pomohlo...na tvoje vlastné riziko a zodpovednost ti ho lekár všeobecný ci gynekológ predpise....mala by si ale vedieť že niekomu costi poškodilo srdce...natrvalo.ja som ho brala cez dva mesiace...kŕče v bruchu kto. Sa po čase dostavili...boli doslova brutálne....ešte po vysadeni som sa dlho dávala dokopy...ja už neverím ani tomu že neuškodí babatkam...:/

natalie653
8. mar 2017

Ja som brala costi asi 5 mesiacov bez neho by som nekojila od 3 mesiaca takze aspon takto nijako mi neublizilo akurat som pribrala asi 4kg a brala som 1 tabletku 3x denne mlieka som mala tak akurat.

fliacik
8. mar 2017

@minka1986 Minulý týždeň som tri zvyšné krabičky hodila do koša. Z týchto tabliet som dvakrát skolabovala tak, že u mňa bola uprostred noci záchranka, úplne som z nich prestala spať, bez liekov som proste nebola schopná zaspať, aj napriek extrémnej únave, som tri mesiace po vysadení a stále nie som OK, kamarátka má poškodené srdce a neurologické ťažkosti. Ani nepriateľovi by som toto neodporúčala užívať. Ale každý nech robí, ako uzná za vhodné. Keby som toto vedela pred rokom, radšej dám malému UM a nehazardujem s jeho aj mojím zdravím.

morganaaa
9. mar 2017

@natalie653 mala si dosť nízku dávku možno a vďaka Bohu aj preto ti neublizilo...lenže mamicky začínajú s 9 alebo 12-timi tabletami denne....

Strana
z2