Dojčeie a silové cvičenie
Ahojte zaujíma ma či môžem cvičiť silové tréningy keď kojim rada by som sa dala konečne do formy no bez silového tréningu či Jumpingu to nejde. Či vôbec sa neodporúča cvičiť keď žena kojí?
mozes uplne kludne cvicit aj silovy trening aj jumping aj vsetko.jedine si davaj pozor aby si nejedla prilis malo, kojenie je pre telo vydaj navyse, tak aby si nebola na velmi nizkom prijme
@anonym_autor tiež som čítala že sa silový a neviem ešte aký nemá, prvorodička, bála som sa že prídem o mlieko.. a výsledok bol že som sa neskôr už do toho cvičenia nejako nevedela dostať a zostalo mi 10kg navyše 😅 kamoška ktorá cvičila silový v podstate hneď po sestonedeli o mlieko neprišla a dojčila veelmi dlho
Uplne v pohode.. zacala som 3m po porode, dojcila som do roka (ukoncila som to chcene)
Len, ako bolo spomenute, viac by som dbala na stravu 🙂
cvicenie ti prospeje, urcite chod
@anonym_autor silovo som cvicila od 12tt po porode( hned ako bol spodok safe) a kojila 3,5 roka, teraz idem zase na vec a nastastie uz v 5tt od porodu idem silovo cvicit. Postupne idem do zataze. Mlieko to nema ako ohrozit, kojila som aj pocas treningov. Ako 5 min nakojila a isla dalsi set. Ako, syn chce byt trener vo fitku, ma 5 rokov 😀 Prinajhorsom budes mat doma buduceho Arnieho, horsie sa nestane
@anonym_autor silovo som cvicila od 12tt po porode( hned ako bol spodok safe) a kojila 3,5 roka, teraz idem zase na vec a nastastie uz v 5tt od porodu idem silovo cvicit. Postupne idem do zataze. Mlieko to nema ako ohrozit, kojila som aj pocas treningov. Ako 5 min nakojila a isla dalsi set. Ako, syn chce byt trener vo fitku, ma 5 rokov 😀 Prinajhorsom budes mat doma buduceho Arnieho, horsie sa nestane
@kiki68 oznacujes tyzdne ako tt…tt su tyzdne tehotenstva, preto neexistuje tt po porode len t porode ak uz to chces v skratke.

Ahoj normalne som zacala cvicit silove treningy v septembri (rodila som v juli). Nepocula som, ze by sa nemohlo🙂