icon

Dojčenie a zvracanie

dovidopp
3. jan 2023

Dobrý deň mamičky, chcem sa vás opýtať či má niekto skúsenosť, mám 2 mesačne dieťa kojím ho ale hneď mi začne zvracať aj niekoľko krát za sebou priberá mi pekne len mi zvracia niekto krát cajik veľmi nechce iba sa napije aj to tiež vyzvracia nepotrebujem múdre rady ani nič poradím sa aj s dr len chcem či to tiež tak niekto mal Ďakujem za odpoved

diaalex
3. jan 2023

@dovidopp mne malá 2m zvracala keď som začala brať vitamíny (ktoré ževraj sa môžu aj keď kojím), vysadila som a behom 3 dní to prešlo

dota6
3. jan 2023

Ahoj, moja malá má 2 mesiace a tiež sa nám objavil reflux. Dr povedala, že by sa to malo stratiť do pol roka a ak by to pretrvávalo, resp. by malá nepriberala a neprospievala tak pôjdeme na gastro. K tomu sa nám objavil aj stridor, čiže po grckaní aj chrapká a híka. Nám pomáha dojčiť sa pomenej a často, zakaždým si odgrgnúť. Používame antirefluxný vankúš. Nosíme ju kým jej nie je naozaj dobre. Ale ani tieto opatrenia nie sú zárukou, že sa nepogrcká. Dr. povedala, že to prejde a musíme vydržať 😇 hlavné je, že priberajú tie naše bábätká. Len vydržať a veriť, že to prejde.
Ps: skúsila som aj gastrotuss, ale vygrcká aj ten :(

dovidopp
autor
3. jan 2023

Ďakujem ❤️

paulahr
4. jan 2023

@dovidopp tiež mám synčeka s refluxom a zachránil nás sirup Gastrotuss vždy po jedení som mu dala striekačkou 3ml, dokonca mu aj chuti..občas si ešte grcne, ale málinko oproti tomu čo bolo predtým 🙂