icon

Dojčenie počas pozitivity na Covid-19

16. sep 2021

Čaute... Mali sts niektorá coronu a dojcila ste? Moj je pozitivny, ja iu cítim bolesť svalov, únava, horúčku nemám on uz ma... Mala ma 3 mesiace... Kojila ste normálne, hejze a ake vitamíny si mame dat kúpiť? Bývame zatiaľ v jedno a pol izbovom byte... K. Rodičom nechcem ist, aby som ich neohrozila síce su očkovaní... A zas jeho rodičia su ešte starší ako moji a očkovaní nie sú. Takže s nim sme už tak ci tak boli, takže zbytočne teraz niekde utekať... Len mi poraďte naco sa pripraviť a co jest ale vitamíny aby som mohla malu naďalej kojit...

lenull103
16. sep 2021

Ja som kojila normálne dalej,aj po porade s dr.dcérka vtedy mala niečo vyše mesiaca.nedávala som si žiadne extra vitamíny,lebo pri kojení nie sú vhodne vyššie dávky c ani D..zvládnete to 🙂

almia
16. sep 2021

aj ja som kojila nadalej mate v mliecku aj protilatky- vsetko co babatko potrebuje, ja som naopak zvysila davky vitaminu C a D. moje dietatko malo viac malo 10mesiacov v case covidu,mali sme slabsi priebeh ale babo malo asi 2tyzden vytoky z oka, nosa, davala som mu aj sirup od kaslu radili sme sa s detskou dr. po telefone..

didi2102
16. sep 2021

Ak už aj ty cítiš že ti niečo je , je zbytočne odchádzať ohrozia ostatnych , ja som bola pozitívna s 2malymi detmi vo februári,malusom kojila, ja som mala 10dni 40teploty,ledva som povedala vetu atď 2x ATB, jedna som vysoké dávky c,d,multivitamin neaky pre športovcov , potom som si musela pľúca čisté kortikoidmi, pozitívne boli aj určite deti-dcera týždeň nádcha kašeľ,syn horúčka ... O kojeni som sa radila s pediatrickou a neonatol.oddelenim v nemocnici- všetci že kojit čo najviac

44janica44
16. sep 2021

@jaroe to ako fakt dojciacej žene odporúčas ivermektin keď všetky najnovšie štúdie jeho účinnosť nepotvrdili??? + Plno nežiadúcich účinkov a plno prípadov predávkovania

jaroe
16. sep 2021

@44janica44 dala som link na liecebny protokol, su tam okrem ivm aj vitaminy, co bude uzivat je hadam hlavne na jej rozhodnuti. Co sa tu do mna obuvas, skludni hormon.

svetlanka111
16. sep 2021

@44janica44 a kolko ludom pomohli len co ja poznam tam dali?🤷‍♀️Ci to im nepasuje ze?ludia si zacali samy pomahat a liecit sa ked lekari na to kaslali a zrazu to zacali zistovat.

44janica44
16. sep 2021

@jaroe
@svetlanka111 si pozrite štúdie od relevantných odborníkov čo na to hovoria - nie od nejakej akože organizacie - inak ivermektin spôsobuje mužskú neplodnosť okrem iného. Treba trošku odlišovať či to píše Ferko z hornej dolnej alebo ozaj odborník.

svetlanka111
16. sep 2021

@44janica44 nuz aj ockovanie sposobujr neplodnost.

selest
16. sep 2021

Brala som vitaminy ako pri chripke, aspirin, stodal na kasel a atb, . Mali sme kovid vsetci aj malicky, mal tusim 2 mesiace vtedy..

errinye
16. sep 2021

Od kedy očkovanie spôsobuje neplodnosť?

ankare
16. sep 2021

Dojči čo najviac, v mlieku sú okrem iných prospešných látok aj protilátky. Skoré uzdravenie!

44janica44
16. sep 2021

@svetlanka111 jasné preto plno žien po očkovaní otehotnelo bez problémov
https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3357250-iver...

ankare
16. sep 2021

@didi2102 preboha,to si ako zvládla? Muž pomáhal? Máš môj veľký obdiv!

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
didi2102
16. sep 2021

@ankare muža som mala na služobke v Amerike,bola som sama s deťmi, mala som deň kedy som ležala na zemi v obývačke a nedokázala vstať , deti okolo mňa lietali, myslela som že volám sanitku lenze čo deti, je to taký pud matky že musis

44janica44
16. sep 2021

@zuzpap väčšine sa zo dňa na deň zrazu uľaví. Mne bolo neporovnateľne lepšie po cibulovom čaji a bez ivermektinu. Už ho v nemocniciach nedávajú keďže efekt to nemalo

barbora_t
16. sep 2021

@zuzpap je blokovany statom... 🙈

ankare
16. sep 2021

@didi2102 bože môj,moja zlatá,to sa strašne zle číta toto,tobôž to prežiť. Mám slzy v očiach. Ja vždy prosím Boha,aby som bola vždy schopná sa postarať o svoje deti. Veľmi Ťa obdivujem, že si dala. Veľa zdravia celej rodinke!

autor
16. sep 2021

@44janica44 je september až teraz by sa im mali tie deti rodiť... Očkovať sa začalo od januára na svk... No ale 100 ľudí 100 chutí.... Ivermektin sa daval v nemocnici ludom, ale to ho treba použiť ked su prvé príznaky... My máme doma zvieraci ale aj ľudský z Brazílie... A to je liek co zabíja parazity ako je možné, ze spôsoby neplodnosť?
Spermie sú parazity v tele?no ok

autor
16. sep 2021

@44janica44 efekt malo, ale len keď na začiatku podali... A potom ho nedovolili podávať ale ked priniesli príbuzní hoc aj zvieraci na vlastnú žiadosť ho podali pacientovi

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
44janica44
16. sep 2021

Však si ho kľudne daj ak myslíš že pomôže. Ja sa riadim názormi odborníkov a nových štúdií.
Ako si napísala zabíja parazity prečo myslíš že je účinný na vírusy? Parazit a vírus je kus rozdiel.
O neplodnosti - prvé čo mi vyplul Google už neviem kde presne som čítala pôvodnú štúdiu https://www.startitup.sk/nova-studia-zazracny-l...

lindusss2016
17. sep 2021

Kojila som pocas kovidu trojrocneho, ani ma len nenapadlo prestat...