Dojčenie v noci a denné kŕmenie z fľašky
Pôvodný názov témy (v prípade zmeny adminim):
Dojčenie v noci, cez deň kŕmenie um z flase
Ahojte,
podarilo sa vám niektorej takto dojčiť, len v noci a cez od 8:00 kŕmiť len umelým mliekom? Ak áno ako dlho ste dojcili (v noci)? Myslím koľko mesiacov. Ďakujem za odpovede. Babo bude mat 3 mesiace, vacsinou len kojim a tak qx denne dám fľašu s um.
Ja mám málo mlieka a len odsavam a dávam jej s fľaše a popri Tom Um. Keby odsavam len v noci tak mám zapal za 5 minut
ak je bábo plne kojené tak nechápem prečo chceš kojiť len cez noc. skôr by som opačne robila. V noci fľašku a cez deň kojiť. vo fľaške bude UM? alebo materské mlieko?
ak budeš dávať UM tak pomaly budeš strácať tvoje mlieko. skús homeopatikum na podporu kojenia . tvorby mlieka. Mám skúsenosť a OK - odporučil pediater.
Ahojte,
odsavala by som cez deň par krat. Mame ešte ďalšie dve menšie deti a je to práve dosť stresujúce. Večer mam čas. Cez deň sa horko ťažko par minut môžem venovať ďalším dvom. Proste urobím um alebo zohrejem odsate. Viem ze to unie divne. No pomohlo ny mi to. Prave v noci je to pohoda kojit. Len ten den je taky narocny. Mam vycitky, ze sa t m dvom uplne minimalne venujem.
Prve dve deti som kojila 2 a 1 rok, beu um.

A to cez deň vydržíte s plnými prsiami? Či cez deň odsavate?