Dojčenie verzus umelé mlieko. Prečo nás tento problém rozdeľuje?
Kazda mama sa s tym stretla – bud sa pytaju, preco nedojcis, alebo preco este stale dojcis. nas to este stale tak rozdeluje?
MK ma noveho zamestnanca? Trosku sa viac posnazit...
Nerozdeluje ma to, nezaujima ma ci cudzia zena dojci svoje dieta
Vieš čo admin, nie každá žena sa s tým nestretla. Mnohé sa nestarajú do života druhých a so svojimi rozhodnutiami sú spokojné.
- ako to máte vy?
- som len ja taká divná?
- prečo nás to rozdeľuje?
- čo si o tom myslíte?
🥴
Ak moja tema tniekoho nezaujima, je to uplne v poriadku. Ale su tu aj zeny, ktore sa citia byt tlacene do rozhodnuti, porovnavane. U mna je tato tema momentalne velky problem a citim tlak okolia. pri prvom dietati som mala brutalne problemy pri dojceni, skoncilo to flasou a obrovskym pocitom zlyhania. Pri druhom uz bolo dojcenie bez problemov... ale zato prisli tie "mile" poznamky typu „a ty to uz chces zasa robit cez flasu?“ alebo „ved este skus, mozno sa to tentokrat rozbehne“. Vzdy sa nieco najde. Preto si myslim, ze o tom hovorit ma zmysel – nie kvoli hadke, ale kvoli pochopeniu.
Tak študuj, podobných tém sú tu stovky strán, kde sa ženy navzájom len dourážali. A nie, nemá zmysel otvarať ďalšiu tému o tom. Ak máš problém s asertivitou ohľadom okolia, tak sa objednaj na terapiu.
Som len mama, ktora mala dve odlisne skusenosti a citi potrebu o tom hovorit.
Toto nema byt dalsia hadka.Ak vas tato tema nezaujima, chodte vrtať do inych zien alebo starať sa o dieta alebo variť obed
Skus iny pokus...toto ti nevyslo.. ty nemas ani potuchy o com pises a ziadne deti...
Skus iny pokus...toto ti nevyslo.. ty nemas ani potuchy o com pises a ziadne deti...
@anjelicek26 ja mam dve deti a viem o com hovorim. tyich mas asi viac, tak chod varit
opat sa len prejavuje "slušnosť" tých istých žien vrtajucich na koniku. nechaj žiť aj ostane ženy a poradit. vela z nich je mladsich. a radypotrebuju. a bud chci niekomu poradit, alebo sa vrtaj vo svojom zivote
Kedsi chcela poradit, mal si to formulovat inac. Tato tema naozaj vyzera tak, ze treba vyvolat vasne, nie ako ziadost o pomoc alebo radu.
"prečo nás tento problém rozdeľuje" - nie je žiadosť o praktickú radu, ale pokus o búrlivú diskusiu v ktorej nie je víťaz. Už by tam mohli zamestnať nejakú skúsenú ženu, keď chcú vytvárať témy.
Kedsi chcela poradit, mal si to formulovat inac. Tato tema naozaj vyzera tak, ze treba vyvolat vasne, nie ako ziadost o pomoc alebo radu.
@viestta Suhlasim. Naco su dobre taketo temy. Aby sa len niekto dovadil? Alebo ma niekto pocit, ze tu je malo ludi a nezije to tu? Tak to treba riesit inak a nie nasilu vytvorenymi temami.
Mna to teda nerozdeluje, kazdemu ju hovno, ako krmim svoje dieta 😅 a aby som teda vedela, dojcim, rozdeluje nas to? 😅😅
rozdeluje to len tie, ktoré sa rozdelit nechaju. je mi suma jedno , kto kedy a kolko dojci alebo nie... s respektom ku kazdemu...
Nie nemusí nás to rozdeľovať vieš ako reagujem ja? Keď mi povie baba, že dojčí poviem super, že sa podarilo.. keď povie, že nedojčí ale dáva UM a vidím na nej napr, že jej je to ľúto tak ju podporím, že hlavná je spokojná mama a dieťa alebo podľa okolností... Keď sa tak baba rozhodla sama a netrápi ju to tak jej poviem, že to je tiež super lebo vie dať aj inému napr nakŕmiť dieťa a pod ... Nesúdim či dojčí či nie ... Všetko má svoje vyhody aj nevýhody ja to vidím len ako dva spôsoby ako nachovat svoje dieťa... A každému vravim netreba odsudzovať ani jedno ani druhé lebo za prvé nikoho do toho nič a za druhé na čo je to dobré...
Mne osobne je u prdele, ci nejaka zena dojci alebo nie, pripadne ci rodila prirodzene alebo cisarskym rezom (lebo tato tema sa tu tiez casto opakuje). A ked ma niekto potrebu poucat ma o tom, ci mam dieta dojcit alebo nie, nemam problem ho galantne niekam poslat.

Mali by ste zmeniť adminov. Nie len ze píšu otrasné a od veci názvy tém, ešte aj píšu totálne kraviny aby sa tu ľudia hádali. Načo to je dobre?