Dojčenie vonku v zlom počasí
Ide jeseň, tak uvítam praktické tipy, ako si uľahčiť dojčenie na prechádzke v daždi a snehu. Teraz v lete je to úplná pohoda, stačí jedno tričko s krátkym rukávom a aj všetky lavičky sú suché. Ako dojčíte, keď vás zastihne škaredé počasie? Nechcem chodiť na prechádzky len do nákupných centier, kde sú kútiky na dojčenie alebo dojčiť v aute. Keď kočíkujete v chladnom počasí, nosíte si so sebou nejakú nepremokavú podložku na sedenie? Alebo dojčíte vo vchode do paneláku, prípadne pod inou strieškou? A čo oblečenie? Čo je najpraktickejšie?
@marcelatje wc to nikdy ... mne aj tie prebalovacie miestnosti pridu negustiozne ... vsak mi je tam na tycku z kosa plneho plienok 😖 ale nikdy som nemala problemy s dojcenim vonku, obcas ma obtazuju nejake starsie tety ktore mi idu zhanat stolicky ci "diskretne" miesta, ale myslia to dobre. a uz som dokocna nacvicila pokrocilu turisticku techniku dojcenia pri chodzi bez satky .. celkom fajn v pripade ze na sediaceho cloveka zacinaju liezt komare 😀 (na obrazku nie som ja, je z netu, ale musim to tusim skusit tiez)
@meluela musim suhlasit. v Auparku v BA sice urobili peknu prebalovaciu/kojaciu miestnost, ale staci ze tam pride prebalit mamicka rocne dieta a je to taky smrad, ze fuj. a v tej miestnosti je aj to kreslo na kojenie. neraz tam je taky natresk, ze kym je teplo, tak idem kojit von do parku. v OC Central zase prebalovaci pult je hned vedla wc pre vozickarov...nejaka hygiena nula bodov
@marcelatje mna raz chcela tak v dobrom upozornit jedna pani upratovacka v Maxe, ked ma videla dojcit, sedeli sme pred stankami s obcerstvenim, ja uplne na krajicku, nenapadne, otocena od ludi, cez plece plienk... ze "tam pri WC su nove kutiky na dojcenie". Ja jej na to slusne "dakujem, ale ked my jeme tu, aj moj maly sa napapa tu a nie pri WC" 😉
Ist tam kojit do nejakeho na to určeneho priestoru je moznost a nie povinnost...ani ja kebyze sedim s kamoškou na kavičke tak si neodbehnem na pol hodinu niekde kojit ale vybavim to na mieste. Iba raz som videla mamičku čo sa podla mna ,,necitila,, (moj nazor nemusi nikto suhlasit) ktora si naozaj nedavala ani tu namahu sa nejako otočit a pohlad na nafialoveny megaprsnik pri kave nebol nič moc nehovoriac o tom ze tam boli aj muzi..proste pride mi to take ze ,,ja som matka kto je viac?,, Inak si myslím, ze to nikto nejako nerieši, nech si kazdy nakrmi dieta..lepšie ako počuvat revy nie?
@sardinka336 co mala nekrozu? 😀

@sardinka336 napriklad v Trnave v Maxe v tom case = cca 4 roky dozadu ziadna taka miestnost nebola. V Tescu sice bola a velmi pekna no straaaaasne mala. V zime v bunde s dietatom sme tam boli jak sardinky - ten pocit asi poznas 😀 ale kocik musel zostat vonku.
Ja nie som velmi typ na chodenie po nakupakoch ale holt niekedy som nakupit musela.
Teraz som uz istrielana tak to az tak neriesim ale pre prvorodicku to moze byt veru problem.