icon

Dojčím a nechudnem

10. dec 2022

Vyše roka a nechudnem . Je pravda že nemám stravu moc upravenú ale zas pohybu myslim že mam dosť .
Hovorí sa keď prestanem kojit schnudnem?

zuzkacik4
10. dec 2022

Podla mna je to presne take iste, ako tvrdenie, ze kojenim schudnes...velmi individualne...u niekoho to funguje, u niekoho nie... napr. ja som musela proste zmenit stravovacie navyky, az potom som schudla...

cimage
10. dec 2022

Ja som opak, vzdy schudnem viac ako chcem 🤷🏻‍♀️. Treba upravit stravu ak to neide. Urcite nie dietovat a nejest kvoli zivinam, ktore potrebujes.

andy37
10. dec 2022

A ja presný opak. V tehotenstve som pribrala 10 kg a schudla 17. Zatiaľ...váha stále klesá. Na poslednej poradni mi povedali aby som prestala kojit. A pritom jem všetko, niekedy až príliš...ale proste pri malej sa nezastavim tak mám asi výdaj väčší ako príjem 🙄

stanulienkat
10. dec 2022

Očividne máš príjem vyšší ako výdaj. To, že kojíš neznamená, že sa nemáš hýbať a nemáš mať upravenú stravu. Sama vieš, kde je problém, tak na tom za pracuj. Ja som počas kojenia veľmi chudla. Ale zase mala som aj veľa pohybu a zdravo som sa stravovala.

mrkvicka060
10. dec 2022

ja kym som kojila nevedela som schudnut ani sportom ani upravou stravy, proste ani kilo dolu... ked som prestala s dojcenim, pekne som v priebehu par mesiacov schudla (samozrejme pohyb, strava - to co predtym rok a pol nefungovalo 🙂 )

jajanka31
10. dec 2022

Ja som kojila a pribrala som z pôrodnice plus 7 kg za 10 mesiacov teda nie len ze som nechudla ale som aj pribrala a to sme denne 4 hodiny na kočíku vonku. Teda veľa chodím.. pred týždňom som prestala kojiť tak uvidíme. Každopádne tehote strom som pribrala 17kg a od januára chcem chudnut

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
natalala
11. dec 2022

Schudnes iba ak budes mat nizsi prijem ako vydaj 🤷🏼‍♀️ nie ze dojcim, tak pojem co chcem a schudnem 🙈 Dojcenie moze mat na chudnutie pozitivny vplyv v zmysle, ze tvorba mlieka je pre telo energeticky vydaj, cize moze dopomoct k chudnutiu. Dalsia vec kt u zien do chudnutia velmi vyrazne zasahuje su hormony.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
natalala
11. dec 2022

@elizabet173 jasne suhlasim. Ja som napriklad pri dojceny chudla, ked som prestala a nastupila do prace za rok som pribrala skoro 10 kil 🤦🏼‍♀️

stanulienkat
11. dec 2022

@elizabet173 ano, pocula som aj o takom prípade, že žena priberala. Pravdepodobne sa to naozaj dá vysvetliť iba tými hormónmi, ale všetky kamarátky čo mám v okolí, naozaj veľmi chudli, pretože je to veľký energetický výdaj.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal