Elektrické odsávačky na mlieko (okrem Avent, Medela)

24. júl 2020

Zdravím, chcela by som poradiť ohľadom výberu el. odsávačky. Najlepšie ak niektorá máte osobné skúsenosti s produktmi do cenovej relácie cca 70e.
Ďakujem

PS: Zaujali ma konkrétne 3 produkty. ( pridám linky)

https://dodomacnosti.sk/p/zopa-elektricka-comfy/

https://dodomacnosti.sk/p/babyono-elektricka-na...

https://www.okay.sk/elektricka-odsavacka-mlieka...

Čo myslíte? 🙂
Budem vďačná za každú reakciu a názor.

veronikavaneska
24. júl 2020

Ja som mala madelu pri všetkých detičkách a je dokonla 😍 super je je aj na baterky a vies si odsat na cestach. Za mna velka spokojnost aj kvalita 😍 jedna zvladla tri deti a pouzivana denne.

queen_mary
24. júl 2020

Odkial si? Ja by som ti vedela predat medelu swing za 70. Len treba k tomu nadstavce a flasku- kvoli hygiene. Pouzivana 2 mesiace

lucijalucy
24. júl 2020

Ja dnes objednávam presne tú z okay elektra. Zapáčila sa mi, aj recenzie má fajn.

denkadenisa
24. júl 2020

Ja mám tu BabyOne, podľa mňa je super. Dá sa dobiť a odsávať bez kábla, prípadne je pojazdná aj keď je zapojená v nabíjačke. Saje v krátkych a dlhých intervaloch, prípade ich kombinácia, už ako ti bude vyhovovať (ale saje slabšie ako bábätko). Sedí mi tam aj iná fľaša. Ja som si ňou rozbehla mliečko keď som prišla z pôrodnice, pretože keď sal malý, tak ma nenormálne rezalo v prsiach a pri odsávaní som bolesť necítila.

daniela1911
24. júl 2020

Mala som babyono, odsávačka je super na rozbeh mlieka, popripade na občasné odsávanie pri kojeni.
Ak chceš odsávať denne, jedine Medela.
Keď som babyono začala používať xkrat denne, odišla za pár dní. Stratila ťah, úplne. Nedala sa podľa návodu nejak vyčistiť, žiadne náhradné diely, žiaden servis

autor
25. júl 2020

Ďakujem za každú reakciu/ názor.
Situácia je taka, ze odsavacku budem používať zo začiatku (Snáď len) stále stále. Mne po pôrode malého berú do kardiocentra a tam ho čaká operácia. Následne ešte bude malý boj, lebo také detičky nevládzu sať.
Čiže rozbiehanie, všetko je na mne. Keď tak premýšľam, asi ozaj lepšie za investovať, aby mi niektorá z týchto po čase neodišla 🙈. Kým, ako som čítala, taka medela čosi vydrží.
@daniela1911 Ďakujem, tento postreh mi veľmi pomohol 🙏

@veronikavaneska Ďakujem za skvelú recenziu 😉

@queen_mary Som z BS. Len neviem či nesiahnut po novej, nech je v záruke atď. Aj keď pozerala som, že tie komponenty dokúpiť viem (co je plus, nie ako u iných).