icon

Hnačka po dojčení alebo vypití umelého mlieka?

zuzub
22. mar 2011

Milé maminky,
už druhý deň môj synček hnačkuje, odsledovalo som, že ho preženie po vypití mlieka buď umelého HAMI 2 alebo aj keď ho nakojím.neviem čo sa deje, viem, že to môžu byť aj zúbky len sa mi nezdá, že je to vždy po mliečku.mlieko Hami mu dávam len na večer, cez deň kojím.dnes sme boli aj u lekárky, máme mať dietku, urobila výtery z konečníka.zažili ste niečo také?ďakujem.

ajana
22. mar 2011

Ahoj, mlieko je pri hnačke nevhodná strava....o hnačke sa vraví ked je stolica 4 až 5 a viac krát za sebou...teploty nemá?
ak sú to ozajstné hnačky vysad mliečko ... treba nahradit ryžovým, mrkvovým vývarom, banán, jablko....a sušienky...ale nie sladké, čierny čaj...ak ale naozaj hnačkuje, zašla by som k doktorovi, ja som mala hnačky pri dvoch a s jedným sme boli aj v nemocnici. A ak by bolo mlieko príčinou aj tak s ním treba ísť k doktorovi, lebo može mať intoleranciu laktozy. Veľa zdaru.

janamexico
1. mar 2018

Ahojte my sme zacali zahustovat mliecko nutitolom ci ako sa to vola stale mi grcala davam to druhy den do bebi opti pro a mala sa skaka 3x do na ma 2,5 m3siaca a vipije 150 ako kedy nieke 120 -100 no vaj ako 150 jej nedavam nutritolu 1 odmerku negcka co som rada pije granilovy caj feniklovi pekne prdka a este davam info teda ako sa ti vola nieje to tym nahodou teplotu nema a je kludna