Je lepší Sabsomplex alebo Infacol?
dávam malému espumisan ale nepomáha , doktorka nám napísala tieto dvoje kvapky , máme vyskúšať . viem že každému sedí niečo iné len pre zaujímavosť sa pýtam čo pomohlo vašim drobcom
@drobec_l Môjmu pomohol najviac Colief, ale to u nie je dostať. Ja som si to objednala cez internet z UK, doma som to mala behom 5 dní.
pupík mámeaj my , nám strašne pracujú a krútia črevká , malý strašne hltavo papá a dosť aj vzduchu prehltne pitom ho bruško tlačí grgať síce grgne aj si grcne ale potrebuje to asi pomôcť . 🙂 neviem ktoré kvapky mám prvé vyskúšať 🙂
alebo ešte coliprev nám spomenula
Ahoj,ja by som nedávala žiadne kvapky ani nič.(je to všetko chémia) Ja mám 2 deti,obidve boli plne kojené,a ked som videla,že ich trápi bruško,masírovali sme,dávali veľa krát na brucho,cvičili nožičkami,poprípade dať teplomer do zadku,dobre sa vykakali a bolo dobre 🙂 Nám pomohli tieto praktiky najviac 🙂
aj my cvičíme nožičkami a aj sám s nimi trepe , rúrku sme tiež už použili prdkol si aj vykakal, len sa bojím aby si na tu rurku nezvykol .
@drobec_l nám pomohol coliprev 🙂
@drobec_l ahoj, ja som vyskúšala asi všetko čo bolo v tom čase na trhu a Espumisan a Infacol boli vyhodené peniaze. Najviac nám pomohol BabyCalm 😉 - výťažky z anízu, feniklu... kuk: http://www.mojalekaren.sk/babycalm-kvapky-konce... ...a to už nehovorím o cene - keďže toto stojí 4€ a Infacol ma vtedy stál asi 15€
@darina1952 noooo musím vyskúšať 🙂
@kafedame Všetko je to práveže fyzika 🙂 nie chémia. Väčšinou sú to prípravky, ktoré fyzikálne združujú bubliky. A Colief čo som ja spomínala, je laktáza, ktorá štiepi laktózu a preto sa ľahšie trávi. Ale chápem, čo si chcela povedať, že ide o nejaký zásah zvonka. Aj keď netreba to vnímať tak dramaticky, nie sú to zväčša žiadne liečivá a deťom uľavia.
@darina1952 bola som v lekárni vypýtala som si kvapky baby calm predavačka pozerala namna jak na ducha že ona o tom ešte ani nepočula :D
@drobec_l tak skús v inej lekárni... alebo ich požiadaj, nech ti ho objednajú, prípadne kúp cez internet 😉
@drobec_l to je SabSimplex a nam tie pomohli
@stanislavao viem viem preklepla som to 🙂 včera som tie kvapky kupila 🙂
ja mam dvojicky, jednemu zaberal Sab simplex, druhemu Infacol. Tak si vyber 😉 Inac ten Infaloc ma taku divnu prichut, takze osobne by som skor ten Sab simplex, ten je len sladky... Drzte sa 😉

nam pomahal najviac infacol, je sice drahsi, ale asi najviac zabera, ale po case ani ten nepomahal a skusili sme aj sab simplec aj espumisan. Este su aj ine moznosti, len neviem nazvy... a aj Pupik gel nam pomahal