Je materské mlieko namiesto obeda problém?
Ahojte mám 15 mesačného syna. Kojim ešte ráno a večer ale občas keď ideme von alebo nestíham navariť mu namiesto obeda dám prso. Ťažké má mlieko namiesto obeda ,myslíte si že to je veľmi zle alebo nemám sa obávať že mu bude chýbať obed ? Robím to takto dva,tri krát do týždňa. Ostatné má , raňajky desiata olovrant večera. Len je leto nonstop sme vonka na chate pri vode a nechce sa mi stále vymýšľať obed a presúvať ho zo sebou. Ďakujem Vám za rady ,dúfam že ma nevysmejete
* pre takmer 1.5 ročné dieťa nie je vhodný obed mlieko
Vdak urob normály obed, daj to termosky a hotovo. Vo z toho robíš takú vedu?
Ak nestihas variť, tak kúp napr v DMke pohár s jedlom
15 mesačne dieťa má mat normálny obed
no a to bude ešte horsie ako len vymýšľať obed svojmu dieťaťu.. za mňa je to obyčajná lenivosť a pohodlnosť dať 15m dieťaťu radšej prso ako mu uvariť jedlo..
Dieťa má viac ako rok, malo by mať predovšetkým normálnu pestrú stravu - teda aj varený obed
Materské mlieko v tomto veku už je len doplnok stravy
2-3 x do týždňa nie je občas a nie je to správne ani prospešné pre dieťa
A on sa ti z toho aj naje? Lebo teda môj v tom veku už celkom zjedol a len mlieko by mu nestačilo.. veď ak nestíhaš tak obed nech je len suchá strava a nech sú teplé raňajky alebo večere alebo ktorékoľvek ďalšie jedlo
Ani ty neobedujes?
Prečo mu nedáš zo svojho obeda
Ani ty nemas obed a das si mlieko?
Urob si podla seba, nikto nevie ake dalsie jedla mu pocas dna davas, ak ma vyvazenu stravu v ostatnych jedlach a nic mu nechyba, nevidim problem v mlieku na obed.je teplo, ja sama v lete neobedujem, nemam chut a kludne si dam len pohar chladneho mlieka

Podľa mňa by si mu mala dávať klasický obed, raz za čas pochopím, ale 3x do týždňa nie je raz za cas