icon

Je možné znova spustiť laktáciu?

25. sep 2022

Ahojte, mám 2 mesačné bábätko, posledný týždeň sme dávali aj na striedačku umelé, lebo s odsavackou sa mi dalo odsať iba 30ml. A potrebovala som si veci vybavit v meste a maly ostal so starými rodičmi. No teraz keď ju chcem už len kojiť sa mi neskutočne zminimalizovala tvorba ktorá aj pred tým bola biedna 😢. Ďakujem za rady

ildiko36
25. sep 2022

Kým máš ešte mlieko dá sa.Kup si benedikt lekarsky a senovku greckú, treba zvýšiť príjem tekutin, možes ešte dat aj homeopatika ricinus comunis 3x 5guličiek pod jazyk.
Daju sa kúpiť aj čaje na podporu tvorbu mlieka.
Treba pradavky pomasirovať pred kojenim s tym podporujes tvorbu oxitocinu a nasledne mlieka.Su videa na youtub, vyhladaj to.
Ja som s druhým dieťaťom po 3mes dostala riadne mlieko

luccija
25. sep 2022

Odsavackou nikdy nevytiahnes tolko co si babo vysaje, tym sa neriad..Viac prikladaj a rozbehne sa to, cim viac budes dokrmovat, tym skor skoncis samozrejme, ak Ti neplace od hladu.

veronika3110
25. sep 2022

@ildiko36 súhlasím, plus mozes to skombinovať s hroznovou šťavou 🙂

kiki68
25. sep 2022

Prikladat kazdych 15 minut

syslik81
25. sep 2022

prikladat prikladat a prikladat .. vela pit.. mne pomohla biela vinea a vecer pred spanim mandarinka- znie to ako blbost ale mala som rano mlieka ako dojna krava .. plus veeela rascovej zapraenej polievky

riskoh
25. sep 2022

Hroznová šťava Matyšak nie Vinea,homeopatiká ricinus comunis 5ch,veľa tekutín,dostatok odpočinku,minimalizovať stres

autor
25. sep 2022

Ahojte ďakujem za rady, je možné používať senovku aj bez benediktu?dakujem

fineta
25. sep 2022

Jasne, ze je to môžne! Prikladat a prikladat. S dopytom rastie ponuka. Držím päste, buď trpezlivá a nenechaj sa odradiť. ❤️

veronika3110
25. sep 2022

Mozes, ale najlepsi účinok majú v kombinácii, keď ich berieš spolu

nevenka
25. sep 2022

Ja vsade radim este k tomuto vsetkemu, co tu zaznelo, aj moringu, mne ta asi najviac pomohla.

54tinka54
25. sep 2022

Ja mám tiež dobré skúsenosti a moringou, ale veľké dávky, 3x3 tobolky denne

almia
26. sep 2022

Ahoj ak by si chcela mám nový Benedikt aj senovku aj cajiky na materské mliečko...my už sa dojcime krásne takže ja to nevyužijem ...napíš správu

agi53
Odpoveď bola odstránená