Jeden prsník malý a druhý veľký
Ahojte mamičky, potrebujem poradiť, mam skoro 9 mesačneho drobca, kojim, ale v jednom prsniku sa mi akosi prestalo tvorit mliecko ci co:( ked som sa snazila odstreknut tak ledva na cajovu lyzicku:( a maly mi ten prsnik z ktohero ledvy ide ani nechce, pije mi len z praveho , takze jeden prsnik mam naliaty velikyy a druhy jak uschnuta slivka:( myslite, ze sa to da ,,nejako"napravit?mate s tym skusenosti? a co sa tyka toho praveho prsnika tak asi mu nestaci lebo ked mu dam tak mi je za chvilku hladny-uz samozrejme papame vselico, zeleninku , ovocie, cestovinky atd. uz davnejsie som mu skusala davat hotove mliecko s kasi od nestle toho mi vypije vela-cize viem ze je hladny , vcera som skusila mu dat prsnik rano a potom az za nejake 4hod. (medzitym papal to mliecko hotove) a stacil mu ten prsnik potom papal az za nejake 2 hod.Myslite ze by som uz mala skoncit s kojenim ? dakujem za kazdu radu.
@anjelicek26 a kedy sa ti to po kojeni upravilo?🙂
@miriam18111 - no tak uplne rovnake nie su dodnes, ale uz to takmer nevidno, to kedy neviem, ja som dokojila len pred par tyzdnami 😀 😀
@anjelicek26 aha, no aj ja som dokojila len asi dva tyzdne dozadu🙂tak som chcela vediet ze aky cas mam ocakavat🙂

@majka1981 no teraz musim odsavat lebo jej zarabam ten nutriton a to pred kazdym kojenim musim odsat 50ml na pol odmerky a to som si tuto mierku dala sama lebo na krabici je ze na 100ml je 1 odmerka a aj tak je to vela lebo mame iba dve lyzicky z toho spapat a potom sa normalne nakojit. sladke som obmedzila uplne.naposledy som mala len par bebekeksov vanilkovych s cistou vodou a ani caje pre dojciace zeny nepijem ani nic take od coho sa tvori mlieko. a neviem teda ako to mam vymysliet s tym kojenim ked mam menej odstriekavat ako pises lebo potom sa mi to moje drobatko ubolene stale zalogava a kasle a potom grcka. keby mi tecie pomaly mlieko tak asi ani nemame problem z refluxom ☹