icon

Jeden prsník malý a druhý veľký

miriam18111
16. júl 2012

Ahojte mamičky, potrebujem poradiť, mam skoro 9 mesačneho drobca, kojim, ale v jednom prsniku sa mi akosi prestalo tvorit mliecko ci co:( ked som sa snazila odstreknut tak ledva na cajovu lyzicku:( a maly mi ten prsnik z ktohero ledvy ide ani nechce, pije mi len z praveho , takze jeden prsnik mam naliaty velikyy a druhy jak uschnuta slivka:( myslite, ze sa to da ,,nejako"napravit?mate s tym skusenosti? a co sa tyka toho praveho prsnika tak asi mu nestaci lebo ked mu dam tak mi je za chvilku hladny-uz samozrejme papame vselico, zeleninku , ovocie, cestovinky atd. uz davnejsie som mu skusala davat hotove mliecko s kasi od nestle toho mi vypije vela-cize viem ze je hladny , vcera som skusila mu dat prsnik rano a potom az za nejake 4hod. (medzitym papal to mliecko hotove) a stacil mu ten prsnik potom papal az za nejake 2 hod.Myslite ze by som uz mala skoncit s kojenim ? dakujem za kazdu radu.

Strana
z2
jajatko
25. júl 2012

@majka1981 no teraz musim odsavat lebo jej zarabam ten nutriton a to pred kazdym kojenim musim odsat 50ml na pol odmerky a to som si tuto mierku dala sama lebo na krabici je ze na 100ml je 1 odmerka a aj tak je to vela lebo mame iba dve lyzicky z toho spapat a potom sa normalne nakojit. sladke som obmedzila uplne.naposledy som mala len par bebekeksov vanilkovych s cistou vodou a ani caje pre dojciace zeny nepijem ani nic take od coho sa tvori mlieko. a neviem teda ako to mam vymysliet s tym kojenim ked mam menej odstriekavat ako pises lebo potom sa mi to moje drobatko ubolene stale zalogava a kasle a potom grcka. keby mi tecie pomaly mlieko tak asi ani nemame problem z refluxom ☹

majka1981
25. júl 2012

@jajatko a uz si skusila ine polohy? prestuduj to, ako si pamätam, tak ked lezi dieta na TEbe a Ty lezis tiez, tak vtedy sa tvori menej, alebo sa spytaj laktacnej poradkyni. este by si mohla skusit aj neake homeopaticke globuli, aby sa tvorilo menej mlieka. aj take existuje.

miriam18111
autor
10. dec 2012

@anjelicek26 a kedy sa ti to po kojeni upravilo?🙂

anjelicek26
10. dec 2012

@miriam18111 - no tak uplne rovnake nie su dodnes, ale uz to takmer nevidno, to kedy neviem, ja som dokojila len pred par tyzdnami 😀 😀

miriam18111
autor
10. dec 2012

@anjelicek26 aha, no aj ja som dokojila len asi dva tyzdne dozadu🙂tak som chcela vediet ze aky cas mam ocakavat🙂

Strana
z2