icon

Jedno dieťa som dojčila, pri druhom mi to nešlo

16. sep 2021

Stala sa mi taka vec že jedno dieta som dojčila a pri dalšom mi to nešlo. Ratala som s tym že to pojde aj pri ostatnych, ked už mam skusenosť, no zaskočilo ma že to nešlo. Normalne mi je z toho ja neviem, tak čudne. Bola som zvyknuta že v noci dam prso, že každe plakanie utišim kojenim. Je mi z toho velmi smutno. Mali ste to tak niektore že ste jedno v pohode kojili a pri dalšom to nešlo ani za svet?

ivangeline
16. sep 2021

Je mi to velmi luto. Mne sa to nestalo ale vzdy som s tym pocitala! Vzdy je to ine.

miadi
16. sep 2021

Ja som sa trapila na zaciatku pri prvom no bolo z toho dlhodobe kojenie a pri druhom to islo od zaciatku lepsie a problem bude zas prestat.😅nic si z toho nerob. Ak si skusila vsetko a nejde tak nejde.o. 5r si povies ze si sa zbytocne trapila. Uzivaj si babatko aj s flaskou.

marianna_peskova
16. sep 2021

Oooooch, moja! To mi je ľúto! 😥 A prečo to nejde? Dieťa sa neprisáva, netečie ti mlieko...?

tamvtme
16. sep 2021

Kamaratke sa stalo, prve dieta dojcila skoro 3 roky, prestala vlastne ked bola tehotna znova, mlieka mala na rozdavanie, automaticky brala, ze tak to bude s druhym a ejha, druhe sa narodilo a mliecka minimum...normalne musela prve tyzdne dokrmovat umelym, nestastna bola...ale potom sa to rozbehlo....

luciador
16. sep 2021

Áno,mala som to podobne ale naopak. Prve dieťa som kojila poriadne cca mesiac,potom bol uz na fľaške, tvorilo sa mi málo mlieka a teraz druhé dieťa kojim 9-ty mesiac a dúfam, že budem čo najdlhšie...

autor
16. sep 2021

@marianna_peskova neprisava sa

gumkac19
16. sep 2021

mne sa maly nechcel prisavat vobec.. tak som ho stale vyzliekala do hola, ja hola.. vela kontakt koza na kozu a po tyzdni sme to akosi rozbehli
drzim palce, mozno si to babo este rozmysli 🙂

marianna_peskova
17. sep 2021

Mne v tomto prípade pomohli silikónové prsné klobúčiky.

essenceee
20. sep 2021

može sa to stat, no nestresuj, musiš byt kludna a možno to ešte pojde. Ked nie, tam vyrastie na umelom. Ved to nie je nič zle