Kde v BA dostať podprsenky na kojenie?

13. máj 2021

Ahojte,

viete mi, prosim, poradit, kde v BA maju vacsi vyber podprseniek na kojenie? Hlavne takych zo 100% bavlny, bezsvovych? Lebo zatial som nikde nenasla, vsade len z ineho materialu a cez net nechcem, aby dobre sadla.

Dakujem

evkamotka
13. máj 2021

Musi byt na kojenie? Mne bolo dobre v sportovej

mijunik
13. máj 2021

Skús obchod Bodyline. Majú dobré podprsenky, veľký výber aj väčších veľkostí, aj keď neviem, či aj také na kojenie. Ale vedia Ti, myslím, objednať. Popýtaj sa ich. Ja som kedysi kupovala, tuším, v Brendone.

autor
13. máj 2021

@mijunik dakujem, skusim - skoda,ze ten Brendon je od nas na druhej strane BA

bociandy
13. máj 2021

V H&M nahodou nemaju? Ja som 4 roky odkojila v kojacich tielkach od nich.

kkovacovak
13. máj 2021

Ja som práve dnes kúpila super v lindexe. Síce nie v ba ale tak tam máte lindex určite tiež. Výborný materiál a dokonca celkom lacné

petamich
13. máj 2021

HM, Lindex, pripadne Bonprix (ale tam len online)

lienka.7
13. máj 2021

V golden city na starej vajnorskej je obchod kde maju aj podprsenky 😁
Potom este maju aj na mileticovej, co je tam obchod so spodnou bieliznou. 👌

hviera81
13. máj 2021

ja teda este nekojim, len budem (dufam), jednu som si kupila z lidla, a vyzera byt v poho. kuk ci ti nevyhovuje, tam je vyhoda, ze mozes vratit bez dovodu a vratia ti peniaze.

autor
13. máj 2021

Dakujem dievcata, nasla som nakoniec dnes skvele v C&A a za super cenu - dvojbalenie len za 20 eur, pricom v specializovanom obchode som pred 5 rokmi jednu kupovala za 50 eur, ach...

tinna89
18. máj 2021

Ahoj za mna jednoznacne podprsenky znacky medela,pohodlnenjsiu podprsenku som na sebe asi este nemala. nosila som uz v tehotenstve. maju na roznych strankach. v brendone aj kociky.sk , ale ja som si objednala z alzy do alza boxu, lebo cez lock down som nexcela tehotna chodit moc nikam. na instagrame dokonca vela influenceriek mava zlavy na znacku medela priamo cez ich stranku. velmi odporucam aj ich lanolin.

tinna89
18. máj 2021

a zabudla som este napisat,mam tie modely co su oznacene ako na noc,ale nosim doma aj cez den a mam aj tie s odnimatelnymi ramienkami.

zuzi_ja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz