icon

Keď budem mať druhé dieťa, nebudem ho kojiť

gupka27
9. feb 2017

Ahojte baby, zakladám tuto diskusiu len prosím vyhnite sa nejakému osočovaniu, hadaniu a podobne. Jednoducho ma to zaujíma. Rozmýšľala som nad tym ze ak by som mala druhé dieta, nechcem už kojiť. Vôbec. Mam na to svoje dôvody to je moja vec prosím nerozoberajte to. Zaujíma ma ako to je potom v pôrodnici. Myslím ze lekári z toho budú asi na prášky a sestry zrejme tiež ak budú musieť prikrmovať. A co robiť aby sa mi vôbec nerozbehlo mlieko? Dakujem

Strana
z12
rebeka83
28. mar 2019

@uzanka16 dakujem, no uvidim, ako sa nakoniec rozhodnem
🙂

franika
28. mar 2019

@martina772 na UM dieťatko vstáva v noci max 2x,cez deň každé 3hod, zatiaľ čo kojeneé bábätko je schopné didat aj každú hodinu a pol, takže nemám pocit,že kojenie je pohodlnejsie, je náročné a vyčerpávajúce, ale krajšie, čo zas si nemyslím,žeby bábätká na UM boli o niečo ochudobnené, pretože každá milujúca maminka si to svoje mojka, mazná, hladká a je jedno či kojí,či nie

uzanka16
28. mar 2019

@franika ja som staršiu vôbec nekojila,a od 8 či 9 mesiacov prespala celú noc,mladšieho kojim do pol roka spal emo nunu budil sa iba 2x,potom začali zuby von a už sodoma gomora kojenie každú chvíľu,cumel mi prestal chcieť a mám.momentalne 18 mesačného závisláka ktorý chce cicku aj cez deň každú chvíľu.nema mi kto pomôcť ho odstaviť lebo každému vadí že moc reve a neznesú ten rev.kebyze viem že takýto zavislak bude odstavim ho ako 6 mesačného.kamoska kojila rovnako ako ja a syncla takého závisláka nemá ako ja.uz týždne ho nekoji.a keď bol väčší už prespal cleu noc a spí tak aj do teraz.

jenny257
28. mar 2019

@franika toto nemusí byt pravda . Prvé dieťa hore každú chvíľu a druhé sa budí 1x za noc . A obaja kojení 👌 a cez deň pije vodu , prso iba na spanie alebo keď si náhodou spomenie 😅

maminka1986
30. júl 2022

@slimstar ty si inak vymetena 🙈🤣🤣no co kojila si za tých 5r už mas hadam dieťa 🤣

gertrudaosem
31. júl 2022

@petuska86 no ja keď som dávno rodila tak to bol veľký problem... Pointa asi taká, že malej a mne to proste nešlo, ani neviem ako sme prežili tých 10 dní... Ale boli veľmi nechapajuci ku mne, no mohla som sa aj na hlavu postaviť... Mala chudla, nešlo to... Sem tam jej dali mlieko inej ktorá odsávala ... V úplnom strese som bola, veľmi ma trápili, strašne prísne sestry neprijímali nič iné iba kojenie a ja som bola z toho na prášky, na nervy, na depky, na plac ... Keď som prišla domov aj keď mala bola schudnúta, kúpili sme umelé mliečko a bolo po probléme, konečne sme boli obe spokojné aj dcéra aj ja... Do dnes mám z toho zimomriavky, z toho nutenia, odsudzovania, tlaku, zazerania a hlavne trápenia a bezmocnosti... Bohužiaľ, nevedela som ovplyvniť to čo oni chceli a mne nešlo. Keď nás pustili konečne, bola som taká vďačná za to... Konečne sloboda ...

maminka1986
31. júl 2022

@gertrudaosem otrasne veru takéto kravy by nemali robiť sestry....
Mne to utlrobili pri malom .pri druhom s brala mlieko kanvicu vodu...dovi dopo a bolo;)
Ani nevedeli o tom a keby aj ja som matka ja som zodpovedná! Nikde nie je v zákone dane ze mate kojiť.
Vám tiež mohol muž doniesť mlieko vodu....nedajte sa takými kravami zastrašiť ,nemôžu vás nútiť keď to buď nejde alebo niekto nechce.

Strana
z12