Keď budem mať druhé dieťa, nebudem ho kojiť
Ahojte baby, zakladám tuto diskusiu len prosím vyhnite sa nejakému osočovaniu, hadaniu a podobne. Jednoducho ma to zaujíma. Rozmýšľala som nad tym ze ak by som mala druhé dieta, nechcem už kojiť. Vôbec. Mam na to svoje dôvody to je moja vec prosím nerozoberajte to. Zaujíma ma ako to je potom v pôrodnici. Myslím ze lekári z toho budú asi na prášky a sestry zrejme tiež ak budú musieť prikrmovať. A co robiť aby sa mi vôbec nerozbehlo mlieko? Dakujem
tak nekoj
@evittam trosku k tvojmu prispevku zo vcerajska. Deti davali na SK matka na izbu uplne od prveho dna nie len pred 9. rokmi. Moj brat ma vyse 30 a mama spomina, ze co sa to teraz deje, ked pocuje ako ze deti "nosia len na krmenie". Ze preco nejdu doba dopredu ale spät a co bolo dobre sa teraz ako keby zatracovala. Ona mala brata na izbe stale a kojila ho uz v tej dobe "na poziadanie".
Ale asi zalezi aj od nemocnice.
A inak, SK je na tom stale dost zle. Ja som rodila v zahranici, deti davaju stale s matkami na izbu a staras sa o dieta od prveho okamihu (ak samozrejme vladzes). Nasa najmladsia ma 18 mesiacov, narodena cisarskym, a mala som ju pri mne (dokonca v mojej posteli 😉 ) uplne od zaciatku. Cisar, necisar, bolo mi fajn, prvy den sa postaralmanzelik a sestricka a od druheho dna som uz "behala" ja. takze tak.
Niektoré príspevky, hlavne na začiatku, sú fakt pre mna divné. Kojenie je pre mna, ako pre ženu, veľmi prirodzené a správne. Neviem prečo odsudzujete tie mamičky, ktoré koja, je to absolútne normálne. Teda ja budem kojiť, načo dávať dieťatu rakovinotvorné umeliny a ečka už od začiatku, ktoré sú v umelom mlieku. Absolútny nezmysel, ale veď robte si ako chcete, mne to je jedno.
@slimstar Tak si pozornejsie ty precitaj svoj prispevok😉. Kde pises o "rakovinotvornej umeline". Nic v zlom - len pozor aby aj tebe nebola ta "umelina" dobra😉. Nikdy nemozes vediet co sa stane a ci budes vobec moct dojcit a mat dost MM.😉 Este si ani neporodila a uz vies,ze budes dojcit.
@slimstar a keby si nemohla kojiť alebo máš málo mlieka, že on skoro prídeš, tak čím by si krmila svoje dieťa. Už dopredu hovoríš, že budeš kojiť, že umelinu nedáš. Aj ja som si hovorila, že prvé dieťa budem kojiť a nestalo sa. Boli problémy a dala som umelé. Takže ani ty si nepreskocila plot, tak neodsudzuj.
@slimstar Tak nic. Vidim,ze to nema zmysel. Napisala si to s takym opovrhnutim,ze to uplne staci....kto chce pochopi ako som to myslela kto nie tak nie.😉 Podla tvojho profilu som usudila,ze cakas prve dieta. Ak to nie je pravda, v pohode.....Ale plati co som napisala-mozes oddojcit aj 4 deti a piate uz nemusis.😉
Bežné chovanie toto, kam sa len pozriete. Niekde niečo napíšete, či už len to čo si myslíte a hned prídu ostatní sa hašteriť. Najkrásnejšie je to vidieť na facebooku, volá sa to hejty. A hneď ideme označovať, tá je netoleratná a odsudzuje a domýšlame si, že ano.
@slimstar Umele mlieko typu Nutrilon, Beba atd.....je kravske mlieko, prisne kontrolovane a podla urciteho specifickeho postupu spracovane, ziadna umelina. Neviem kde by sa tam dostali ecka alebo rakovinotvorne latky. A vermi ze krabicove mlieko ktore pijes napriklad ty ci ina kojacia mamicka je omnoho vacsi bordel a tak isto to papa tvoje dieta. Na tvojom mieste by som zo svojho jedalnicka vylucila aj maso....🙂
@slimstar Poprosim o link na vedecku studiu o tom, kde je umele mlieko spomenute ako "rakovinotvorne". Kludne moze byt aj v cudzom jazyku, Dakujem.
@gupka27 ja dom tiež vôbec nekojila kôli liekom ktoré užívam, nikto to nejak extra neriešil (v nemocnici)a príprav si nejakú doveryhodnu výhovorku lebo všetkých na okolo to straaaaasne zaujíma ako keby sa ich to týkalo ale keď sa malá tlačila pod pazuchu a hľadala mliečko bolo mi to ľúto troška

Vykojila som tri deti do roka, nemenila by som svoje rozhodnutie.. :slight_smile nesudim nikoho, či chce, alebo nechce kojit, nemám nato právo.. 🙂