Kedy u vás zaúčinkovala senovka grécka a benedikt lekársky?
Milé maminky, chcela by som sa Vás opýtať ak máte skúsenosti s užívaním byliniek Senovky gréckej a benediktu lekárskeho vo forme kapsúl, kedy po začatí užívania u Vás zaúčinkovali? Ďakujem 🙂
Maminky, začať brať senovku a benedikt už v pôrodnici?
@matka121411 A na čo? Veď počkaj či a ako sa ti vôbec "rozbehne" mlieko.
@matka121411 ano, ja som brala hned prvy den, aby som mala rychlo mlieko po cisare, ked mi ho neskor donesu a vyhla sa uplne flaske prve dni. ono tym, ze som ho nemala pri sebe od zaciatku, tazsie a dlhsie by sa to rozbiehalo a maleho by mi prikrmovali prve dni uz flasou. tak ked mi ho po 24 hod doniesli a tym, ze uz tam som ju brala, mala som mlieko uz rozbehnute. 🙂
@vedorka čiže ti pomohla rozbehnúť mliečko? a ako dlho si ju potom ešte brala prosím?
@matka121411 ano, je tam vyrazny efekt, ja som ho teda naozaj citila. ono celkovo musis pravidelne jest a pit, aj nie vyrazne schudnut a vtedy je mliecka dost. no ked som mala po par tyzdnoch uz vela, vysadila som. ale brala som male davky rano a vecer po tabletke. a vzdy ked sa mi zdalo ze mam malo, tyzden ci par dni som brala. celkovo nepravidelne asi rok. uplne mi stacili niekedy jedna tbl senovky a jedna benediktu a citila som rozdiel. niekedy aj mesiac, dva vobec nic. 😉
Ahojte, mozno od veci prispevok, ale mam nepouzite balenie benediktu a mierne pouzite balenie senovky s expiraciu v 01/2019. Ak by ste mala niektora zaujem, mozem posunut, za susedsku cenu dohodou. Preferujem vsak osobny odber. Ja som to nevyuzila, resp minimalne, rada vsak pomozem niekomu, kto to potrebuje. Prosim kontaktujte ma v sprave.
Zdá sa mi, že zaúčinkovali. Do 42 hodín. Brala som ich pár dní, už neberiem ale prsia mi ostali plnšie. Uvidíme, čo bude nasledovať (:
ahojte, je tu niekto komu senovka a benedict nezabrali a zabralo im nieco ine? (nieco prirodne nie liek na predpis)
V mlieku som to nejak nevidela ale zato na váhe som dosť pribrala vraj z toho. Mne pomáhal obyčajný čaj na kojenie a hroznová šťava
@morganaaa cca 1a pol ale uz si to presne nepamätám 🙈 my uz riešime ulohy 3rocniky ZŠ. V každom prípade mne tato kombinácia zabrala aj ked s odstupom casu viem, ze u mna nebol problém v množstve mlieka, ale to ze ani 1 z mojich 4 detí nevedela dobre ťahať mlieko. A u vsetkych sa mi to rozbehlo do pohody az v 3.mesiaci. Dovtedy amen tma trápenie snaženie. Držím palce

mhankova, skus este costi, obvodna ti predpise, je silnejsie ako senovka a benedikt. ale moze to byt prechodny jav a znovu bude, hlavne klud. pozri si stranku: mamila.sk, je tam uplne vsetko