icon

Kedy u vás zaúčinkovala senovka grécka a benedikt lekársky?

pizik
16. mar 2013

Milé maminky, chcela by som sa Vás opýtať ak máte skúsenosti s užívaním byliniek Senovky gréckej a benediktu lekárskeho vo forme kapsúl, kedy po začatí užívania u Vás zaúčinkovali? Ďakujem 🙂

Strana
z2
vedorka
28. sep 2015

mhankova, skus este costi, obvodna ti predpise, je silnejsie ako senovka a benedikt. ale moze to byt prechodny jav a znovu bude, hlavne klud. pozri si stranku: mamila.sk, je tam uplne vsetko

andrejta
28. sep 2015

@mhankova mne nezabrala ani senovka ani benedikt a ani to tretie, už neviem jak sa tá bylina volala. zabralo mi jedine Costi, zo začiatku som brala vysoké dávky, ale podarilo sa mi dojčiť do jedenásteho mesiaca, potom sa malý sám odstavil

matka121411
15. aug 2016

Maminky, začať brať senovku a benedikt už v pôrodnici?

evittam
15. aug 2016

@matka121411 A na čo? Veď počkaj či a ako sa ti vôbec "rozbehne" mlieko.

vedorka
15. aug 2016

@matka121411 ano, ja som brala hned prvy den, aby som mala rychlo mlieko po cisare, ked mi ho neskor donesu a vyhla sa uplne flaske prve dni. ono tym, ze som ho nemala pri sebe od zaciatku, tazsie a dlhsie by sa to rozbiehalo a maleho by mi prikrmovali prve dni uz flasou. tak ked mi ho po 24 hod doniesli a tym, ze uz tam som ju brala, mala som mlieko uz rozbehnute. 🙂

matka121411
17. aug 2016

@vedorka čiže ti pomohla rozbehnúť mliečko? a ako dlho si ju potom ešte brala prosím?

vedorka
17. aug 2016

@matka121411 ano, je tam vyrazny efekt, ja som ho teda naozaj citila. ono celkovo musis pravidelne jest a pit, aj nie vyrazne schudnut a vtedy je mliecka dost. no ked som mala po par tyzdnoch uz vela, vysadila som. ale brala som male davky rano a vecer po tabletke. a vzdy ked sa mi zdalo ze mam malo, tyzden ci par dni som brala. celkovo nepravidelne asi rok. uplne mi stacili niekedy jedna tbl senovky a jedna benediktu a citila som rozdiel. niekedy aj mesiac, dva vobec nic. 😉

kat13s
26. apr 2017

Ahojte, mozno od veci prispevok, ale mam nepouzite balenie benediktu a mierne pouzite balenie senovky s expiraciu v 01/2019. Ak by ste mala niektora zaujem, mozem posunut, za susedsku cenu dohodou. Preferujem vsak osobny odber. Ja som to nevyuzila, resp minimalne, rada vsak pomozem niekomu, kto to potrebuje. Prosim kontaktujte ma v sprave.

shushka
15. máj 2017

Zdá sa mi, že zaúčinkovali. Do 42 hodín. Brala som ich pár dní, už neberiem ale prsia mi ostali plnšie. Uvidíme, čo bude nasledovať (:

nicci254
20. nov 2019

ahojte, je tu niekto komu senovka a benedict nezabrali a zabralo im nieco ine? (nieco prirodne nie liek na predpis)

majusska202
20. nov 2019

V mlieku som to nejak nevidela ale zato na váhe som dosť pribrala vraj z toho. Mne pomáhal obyčajný čaj na kojenie a hroznová šťava

jankafark
16. dec 2019

@vedorka dobfy den, nepamatate aku znacku ste brsli?

vedorka
16. dec 2019

@jankafark nepamatam uz, ziadna specialna znacka, myslim ze dokonca tu z bazaru. Tabletky to boli.

morganaaa
20. feb 2022

@ballenka prosim Ťa ako dlho si to brala resp. ako si znižovala dávku ak si ju znižovala?

ballenka
20. feb 2022

@morganaaa cca 1a pol ale uz si to presne nepamätám 🙈 my uz riešime ulohy 3rocniky ZŠ. V každom prípade mne tato kombinácia zabrala aj ked s odstupom casu viem, ze u mna nebol problém v množstve mlieka, ale to ze ani 1 z mojich 4 detí nevedela dobre ťahať mlieko. A u vsetkych sa mi to rozbehlo do pohody az v 3.mesiaci. Dovtedy amen tma trápenie snaženie. Držím palce

morganaaa
21. feb 2022

@ballenka ... ďakujem... tiež máme 4 deti🙂....ale až terAz dcérka sa dojčí...bez fľašky...odsavacky....pri tých starších som to nezažila....

Strana
z2