icon

Kiahne v dospelosti a dojčenie

antonia15
3. júl 2023

Ahojte. Prosím Vás je tu nejaká mamička, ktorá dostala kiahne ako dospelá a dojčila? Ako ste to zvládli? Neskutočne to svrbí, niektoré až bolia...mám to všade najhoršie sú vo vlasoch, na ramenách a tvári. Prosím poraďte. Zatiaľ tekutý púder a Fenistil, ale nepomáha to. Som už vyčerpaná, mám to od soboty rána.

Strana
z2
antonia15
autor
3. júl 2023

@saxana000 ja ani spať neviem ako ma to bolí svrbí zle mi je od žalúdka

saxana000
3. júl 2023

@antonia15 vydrz este trosku a v stredu uz bude lepsie

antonia15
autor
3. júl 2023

@saxana000 ste zlatá ďakujem ...nič iné mi neostáva len zaťať zuby ale toto neprajem nikomu

saxana000
3. júl 2023

Inakym hypermanganom som si prelievala vlasy aj niekolkokrat za den..alebo lezala vo vani az po nos ponorena.je to strasna hnusoba ale zachvilku bude fajn prve 4 dni su najhorsie potom sa stav zlepsi len ten vizual 🤣🤣🤣

antonia15
autor
3. júl 2023

@saxana000 veľmi ma doslova povzbudzujete správami...tak dúfajme mám to od soboty rána ...akože mne je to až nechutné hlavne tie plné pľuzgiere a pohľad do zrkadla je desný...

antonia15
autor
4. júl 2023

@slavomira236 prosím vás na ktorý deň sa jej začali robiť chrasty a potom odpadavat...ja to mám od soboty rána a stále nič

tamitamitami
5. júl 2023

Ja síce nemám kiahne (momentálne mám ale niečo podobné ako kiahne len teda je to niaky herpesový vírus)....mimo toho som alergička. Stále kojím.
Počas kojenia som brala už zodak, fenistil, teraz beriem omarit. Natieram si to tekutým púdrom s mentolom.

antonia15
autor
8. júl 2023

Ženy prosím vás a vlasy ste si kedy umývali? Keď zaschli kiahne vo vlasoch alebo až keď odpadli chrasty? Som z toho už na nervy..

slavomira236
8. júl 2023

@antonia15 ahoj dverka mala prvu vyrazku stvrtok v era uz bola cela chrastova vcera jej odpadl az jedna chrassta s tej prvej kiahne a kedze bola velka ma tam krater riadny. Dnes dalsie 4chrasty no ostavaju jej flaky pod nimi

slavomira236
8. júl 2023

@antonia15 vlasy som jej uz umyvala v piatok ma dlhe po zadok ale len dlzku. Po pokozke som nemasirovala samponom. Nechcela som jej postrhavat

ja_mama
9. júl 2023

@antonia15 ja som si umyvala po tyzdni, mala som tam kopu chrast ale uz mi to bolo jedno 😀 nic sa nestalo, vo vlasoch aj tak tie jazvy/jamky nevidno ak tam nejake zostali...

antonia15
autor
9. júl 2023

@slavomira236 ach jedine...čítala som že sa môže mastiť silikónovými mastami potom aby neostali jazvy...ja to mám od minulej soboty a ešte nie na všetkých mám chrasty, mám to tak pol na pol ...celkom rýchly priebeh ste mali...mne odpadli včera len dve aj to som tomu nechtiac dopomohla keď som si fukala nos a mala som ich tam ...čo sa týka tých mastí ja budem skúšať asi cicatridinu to mám ešte od pôrodu doma ale pre deti mám doma La Roche Posay Cicaplast u detí by som toto skúsila je to na obnovu kožného bariéry

antonia15
autor
9. júl 2023

@ja_mama vďaka za skúsenosť...počkám ešte nejaké dva dni a umyjem aj ja už ...neviem sa dočkať toho pocitu :D

ankare
14. júl 2023

@antonia15 ako Ti je? Deti máš zdravé?

Strana
z2