Kojenie z jedného prsníka
Dobrý deň žienky. Mám 6 mesačného syna, ktorého kojím. V poslednom čase mi chce piť viac z ľavého prsníka- ten je aj väčší. Kojím v ležiacej polohe. Ak mu dám pravý prsník, zle sa prisáva, troška pocicia ale potom je nervózny a plače. Máte s tým skúsenosti? A čo by bolo ak by som ho kojila už len z ľavého prsníka??? Vadilo by to? Ďakujem za rady.
Po kojeni sa to určite da do poriadku,aj mne sa dalo pri prvej dcerke.
@dasenka352014 no ja kojim len z jedneho a mozno ked som naha to vidno, v podprsenke vobec. Ja verim ze sa to upravi😅
@dasenka352014 ahoj, ja uz kojim 5-ty rok z jedného prsníka s 2 prestavkami medzi tehu 🙂 snažila som sa ale mojim 3 deťom sa páčil len jeden 😁 medzi kojeniami sa trošku upravili ale vždy bol jeden väčší ako druhý, už som s tým vyrovnaná že nebudú rovnako veľké 😉 a okrem toho žiadna žena nemá presne rovnaké prsníky 😉 takže časom sa to môže čiastočne upraviť ale nikdy nebudú rovnaké, jedine po úprave chirurgom 😁
Dcera mi zacala bojkotovat lavy prsnik ked mala 5m. Hotova som bola. Vzdy bol trosku mensi a menej z neho tieklo. Mesiac som ho rozbehavala odsavackou, aj sa podarilo, ale mala ho ani za svet nechxela dat do pusy. Tak som sa na to vykaslala a kojilaeste takmer rok len z praveho a vsetko ok 😉 clovek aspon nemusi rozmyslat ktory prsnik ma prave vytiahnut 😁👍

Ja som kojila 3,5 roka z jedneho, ten bol hadam aj o 3 cisla vacsi, v pohode sa to upravilo, trvalo to sice asi polroka, ale su znova rovnake 🙂