Koľko musím odsávať mlieko po vyšetrení pet ct?
Ahoj skupina má niekto skúsenosti alebo radu
Bola som na pet ct (to je špeciálne vyšetrenie kde vám dajú do žili rádioaktívnu látku aj ju pijete vo vode riedenie a plus počas vyšetrovania vám ide kontrastna látka do žili nesmie sa byt 24hod.pri deťoch a tehotných ženách)
Povedali mi,že 24hod.nemam kojiť. Píla som veľa vody aby som dala tie veci zo seba von aj som si odsavala mlieko.Len neviem koľko si mam to mlieko odsavat .V príbehu tých 24 hod.som si odmala 3 krát. Nemám veľa mlieka od začiatku ale som rada ,že nejaké mám. Za tých 24hod.som.odsala dokopy cca.200ml.Neviem ci to stačí. Mam odsavat ďalšie 24hod.alebo už môžem kojiť. Bost sa bojím. Keď som sa pitatala na to tak vraveli v utorok ci už vo štvrtok môžem kojiť tak povedali ano...to je viac ako 24hod.

@nmoso26 ano jasne kojit uz mozes...ide o to, ze latka ktoru ti dali do zily sa postupne rozpada (polcas rozpadu FDG). Je uplne jedno kolko si odsala (dolezite je pravidelne odsavat) a pi 24 hodinach kludne mozes..pre pokoj v dusi to mozes kus natiahnut ale to nie je potrebne