Koľko trvá zastavenie tvorby materského mlieka?
Mamky prosím vás ako to je s materským mliekom ak prestanem kojit. Po akom čase uz nebudem mat mlieko? Ci je to u každej ženy inak? Dnes je druhy den co som nedala prsnik dcerka ma 2 roky chcem uz prestať dávať. Zaspavala mi na prsníku ( co bolo niekedy dost narocne) a teraz zaspi len na mne na rukách ( niekedy mám takú chvíľku ze dam prsnik lebo mi je ľúto ak si pýta a ja nedám 😕 plače ale zatiaľ sa držím viem sú to len 2 dni)
Mamky poraďte mi pomôžte mi ako so zaspavanim a ohľadom toho mlieka
Vopred velka vdaka 🌸
Odstavila som zo dna na den lebo som musela (a to bola riadna laktacia). Jeden prsnik do 2-3dni, druhy do tyzdna nemal mlieko. Zasada je neodsavat (tym stale podporujes dalsiu tvorbu) ak sa naplni, iba odstriekas to co je nutne a polahky ide, aby netvrdlo... A bude to fajn 🙂
Odstavila som zo dna na den lebo som musela (a to bola riadna laktacia). Jeden prsnik do 2-3dni, druhy do tyzdna nemal mlieko. Zasada je neodsavat (tym stale podporujes dalsiu tvorbu) ak sa naplni, iba odstriekas to co je nutne a polahky ide, aby netvrdlo... A bude to fajn 🙂
@colsami Ďakujem krásne za rozpisanie moje prvé dieťa tak neviem všetko....
Ak by som napriklad o tyzden alebo o mesiac dala prsnik tak by sa mi zase vytvorilo mlieko alebo uz sa nevytvorí ?
Ja len tak ak by dieta veľmi plakalo alebo spadne buchne sa.... ale asi jasne ze uz nedávať vobec prsnik ze? Asi len na ruky utíšiť pofukat ránu a tak ze ....
ach jaj aj keď mi to chyba dat si dcérku ku sebe a tak si pekne s rúčkami chytila a dudlala☺️ ale uz musím prestať uz ma 2 roky a aj do škôlky ide o pol roka 🥰
Nie, o mesiac sa Ti ziadne mlieko nevytvori a nevidim dovod toto silit. Dieta uz bude mat ine sposoby, ako sa ukludni. Moje male do par dni uz ani nevedelo ze niekde nieco pytat. Proste nie je, nedostane a hotovo. Prisposobi sa aj Tvoje telo aj dietatko.
Nie, o mesiac sa Ti ziadne mlieko nevytvori a nevidim dovod toto silit. Dieta uz bude mat ine sposoby, ako sa ukludni. Moje male do par dni uz ani nevedelo ze niekde nieco pytat. Proste nie je, nedostane a hotovo. Prisposobi sa aj Tvoje telo aj dietatko.
@colsami Ďakujem 🙂 Pekný zvyšok dňa želám 🌸🍀☀️

Salviovy čaj znižuje tvorbu mlieka a ak bude trvať dlho tak gynekológ ti prepise lieky na zastavenie laktácie