Koľko vypije vaše dieťa pri kojení?
Mile mamicky. Vzhladom na to, ze neviem, ci nasa mala pije vela alebo malo a nedokazem to posudit ani z inych tem, lebo kazdy pise inac, zakladam tuto novu temu, aby som si urobila aspon aky-taky prehlad. Takze zacinam:
1 mesiac/3400g/90 ml
Ahojte, Mates má 6,5 měsíce a váží 8950 gramů a měří 71,5 cm. Teď teprve začínáme přikrmovat, jinak byl stále kojený. Byl to boj to vydržet, ale vydržela jsem 😎
ahojky moje první dcerka nikdy nevypila víc jak 150 Ml um a tahle druha 7 měsíců por. váha 2700g ma teď 7300g a je plne kojena vypije max 120 Ml příjem nedávám ani kaši nic večer v deset nakojim a spí do 7 hod bez papani když nás teda něco netrápí takže asi stačí 🙂 u první sem to strašně resíla teď už vůbec proste vidím ze je čilá spokojena tak to neřeším
Ahojte, moj maly ma tri mesiace, cca 4kg, a vypije v pohode cca 130ml. Kedze sa narodil predcasne, pribera rychlejsie ako normalne deti, asi 250 g tyzdenne.
ahojky... nase carolin 4,5 mesice.....5850g.......pravidelne 100ml nekdy i 150ml,kasi a prikrmy nechce,kdyz ji dam mrkvicku strasne place..takze s prikrmama cekam jeste par tydnu...
ps:zapomela jsem ma 63cm a papa 5 krat denne v noci spi 12hodin bez buzeni...
ahojkte
Filipko ma 6,5 mesiaca vazi 7020g a meria 67,5cm.pribera tak 10dkg tyzdenne.bol kojeny do 6 mesiaca a teraz sme zacali s prikrmamy.nie je to velky jedacisko ale tak hadam sa rozpapa a bude pekne nadalej priberat 🙂 v noci sa budime ale skor od zubkov a smadu ako od hladu.takze uprimne zavidim ked vam prespia drobci 12 hodin 😅
6 mesiacov, 7500g 68cm a vypije max. 100-110ml a papáme už aj ovocie a zeleninku
ahoj, nas maly mal 4-mesacny 7330g a 67cm...teraz ideme az v januari, to bude mat uz 6,5 mesiaca,tak som zvedava....
4měsíce 8,5kg,180ml
vieraj, no moji sú obaja jedáci prvý mal 6 mesačný 10 kg tento druhý len 9400ked mall 6 mesiacov, ale nechatáme sa na malého bratranca, mal 2 mesiace a 6700gr 🙂 a bežne pil mlieko aj 280ml 😉
5 mesiacov 130-150ml....a vážime cca 6700g 😉
Jak poznáte kolik Vám vypil?
jak poznáte kolik Vám vypil?
Zuzi kolikrát denně kojíš?
ja malého kojím, ale nestačí mu to, často si pýta jesť...takmer každú hodinu hodinu a pol...preto mu občas dám aj nutrilon a vtedy vypije z fľaše cca 130-150, kedy- ako. No len keď ho kojím tak to netrvá dlho asi tak 3-5 minút.
Ako dlho kojíte? Mne sa vidí, že za tú krátku dobu nestihne toho veľa vypiť... 😒
zuzi,kojím přes klobouček každou chvilku.V noci spí od devíti do šesti.Včera a dnes skoro celý den spal a večer usnul zase v devět.Za včerejšek a za dnešek vypil málo.Odsávám mléko,aby se mně nepřestalo tvořit.
ahojte, mala ma 14 tyzdnov, vaha 5,3 kg, vyska 61cm, kojim a prikrmujeme Nutrilonom HA - vypije 100 ml 4krat denne
Mala ma 9mesiacov,pije 2x denne mliecko po 210ml a vazi 8kg
maly ma 3mesiace a 1tyzden, ma nieco cez 6kg, 63cm a vypije 150ml 5x denne a cez den po 4,5 hodinovom spanku da 180ml, niekedy da aj rano.
7 a pol mesiaca, 8 kg a vypije 120 - 150 ml 3-5 x denne.
ahojte no moji obaja tyzden po narodeni, pili 120ml;; 😠 mali po 4 kilach. 54 cm;; a teraz uz ma 2 roky pije 250 ml dvakrat denne min; rano vecer a niekedy na olovrant.. 😉
teraz ma 91 cm a 13 kg 26 mesiacov.. 🙂
zuzkaku: já taky takhle kojila, nakonec mi malá začala hubnout, zjistili jsme, že mám málo MM, tak jsme zavedli dokrmování Nutrilonem a do týdne už jsem neměla MM vůbec ☹ ale malá hned nabrala 10dkg během dvou dnů a za 14 dní na vážení už měla půl kila nahoře. Zezačátku jsem byla zklamaná, že ji nemůžu kojit, ale teď jak vidím, že papá a je spokojená, tak jsem ráda. Teď má 2,5 měsíce, 4700g a pije co tři hodiny 100-120ml.
skanny...to je super, že ti malá tak pekne papká....u nás stále rovnako, začala som mu dávať na noc kaše, aby mi lepšie spal, ale žiadna výhra....prespí zo začiatku o jedno kŕmenie dlhšie a ďalej sa to opakuje....ja už neviem, hádam z toho vyrastie...ale nech je to už čím skôr 🙂
zuzkaku a konzultovala jsi s MUDrou?? Mně malá (i když měla málo) spala dýl, teď má ty intervaly dokonce kratší než předtím, asi se toho jídla nemůže nabažit 🙂 Zkoušela jsi odstříkat, abys aspoň přibližně zjistila kolik máš MM? Když jsem jen kojila, tak mi švagrová radila, že jí pomohlo mít malou téměř pořád u prsu a pak se jí začalo dělat hodně mlíka a teď má pětiměsíční holčičku a ta taky pije jen chvilku a má toho dost, ale každá ženská je jiná. Hlavně říkala, že úplně nejvíc jí pomohlo (psychicky) neřešit, kolik toho vypila a kolik ne, ale já už jsem těma mililitrama asi posedlá 🙂
My máme 3 a pol mesiaca, Sárinka váži 5400 g, asi 62 cm, momentálne nám už dva týždne nechutí veľmi papať a trošku stagnujeme ale dúfam, že čoskoro sa mi rozpapá 🙂
no veď...tiež si myslím, že by malý mal piť z prsníka dlhšie...a rovnako ma tie ml trápia...dookola počúvam, že menšie deti vypijú viac ako ten môj a tak si myslím, že málo papká...no a stále dookola to isté... občas mu dávam aj nutrilon vtedy mi z fľaše vypije cca130-150ml
lekárovi som to spomínala, vravel aby som ho dokrmovala nutrilonom...tak dokrmujem, ale nie často, nechcem prísť o mlieko.
Je to rôzne, sú aj lepšie noci, kedy sa mi zobudí len 3-4 krát za noc a ja sa z toho potom teším celý deň 😀
Začnem už s príkrmami, malý už na to má vek...tak potom uvidím, či to nebude lepšie...
ještě mě napadlo, jestli to ze strany mimísků není tzv. "bojkot kojení", to se taky všude řeší a prý to za čas přejde.
5mes 6800g, 200ml, a cez den uz aj prikrmy
babenky a kolko vam vypije 2 tyzdove babatko?
tiez by ma to zaujimalo 😉 dakujem

Moja má 3 mesiace a 1týžden, váži 6500g, meria 63cm a vypije 6 krat denne po 150ml, niekedy aj 180ml. v noci máme 8-9 hodinovú pauzu. posledne jedenie máme okolo 17 - 18 hodiny.pijeme Nutrilon, nekojim.
inak výborná téma!!! zakladatelka - dobrý napad!!!