icon

Ktorú elektrickú odsávačku Avent si mám vybrať?

nikolani
15. okt 2025

Dámy, ktoré máte skúsenosť, prosím poraďte. Chcela som objednať elektricku odsávačku mlieka Avent ale pozerám že majú docela veľa druhov. S ktorými typmi ste vy spokojné? Rozmýšľam aj nad handsfree.
Pozdava sa mi táto https://www.avent.sk/products/elektronicka-odsa...
a handsfree https://www.avent.sk/products/elektricka-odsava...
...len tu si vravím či mi to nebude vypadávať z podprdy 😀
Za postrehy budem vďačná 🙂

nikolani
autor
15. okt 2025

Ešte sa mi celkom páči aj lansinoh, ak máte niektorá aj s ňou skúsenosť, budem rada 🙂

cucoryedka
15. okt 2025

@nikolani ahoj, mam skusenost z porodnice s muslovou Avent, ak si dobre pamatam 3 rezimy a 16 rychlosti ... nepodarilo sa mi rozkojit uplne, takze po 3t od prichodu domov som si poriadila Canpol babies muslove (3 rezimy a 8 rychlosti), fungujem na tom doteraz, a za mna som spoko, nie je to uplne najvyssia rada, ale nevadi mi, pomer cena vykon by som povedala porovnatelne s Aventom. Ra maximalna rychlost asi porovnatelna. Pri Avent hands free - jeden motorcek a odsavas podla jedneho "mozgu", pri canpolke mas tu hlavicu samostatne, cize si to riadis podla toho ako sa spusti mliecko. Avent mala lepsie zlievanie, Canpolka si vyzadovala kus rutinu, ale zoparkrat a cl. uz vedel ako, aby nevylial.
Ked som bola v porodnici tu Avent sme nemali este na SK trhu, a laktacna mi poradila, ze tie hands free s motorcekom su porovnatelne.

nikolani
autor
15. okt 2025
@cucoryedka

@nikolani ahoj, mam skusenost z porodnice s muslovou Avent, ak si dobre pamatam 3 rezimy a 16 rychlosti ... nepodarilo sa mi rozkojit uplne, takze po 3t od prichodu domov som si poriadila Canpol babies muslove (3 rezimy a 8 rychlosti), fungujem na tom doteraz, a za mna som spoko, nie je to uplne najvyssia rada, ale nevadi mi, pomer cena vykon by som povedala porovnatelne s Aventom. Ra maximalna rychlost asi porovnatelna. Pri Avent hands free - jeden motorcek a odsavas podla jedneho "mozgu", pri canpolke mas tu hlavicu samostatne, cize si to riadis podla toho ako sa spusti mliecko. Avent mala lepsie zlievanie, Canpolka si vyzadovala kus rutinu, ale zoparkrat a cl. uz vedel ako, aby nevylial.
Ked som bola v porodnici tu Avent sme nemali este na SK trhu, a laktacna mi poradila, ze tie hands free s motorcekom su porovnatelne.

@cucoryedka ďakujem pekne za tip 😊

cucoryedka
16. okt 2025

@nikolani a este doplnim, ze Avent hands free nevypadavala z podprsenky, Canpolku, ak mam nevystuzene, je to OK, ale nemozem sa predklonit (cupnem ak treba), lebo pri nejakom uhle zacne vytekat mliecko (nie vela) ... Avent mala tu dlhu snurku na zavesenie (v porodke sa mi stalo, ze ked som odsavala, mala som maleho na rukach, a nevsimla som si klucku - zavadila som) ... a este jeden postreh, pri Canpolke obzvlast treba dat pozor pri spajani zbernej nadoby (inak moze vytekat zospodu) - taktiez len rutina 😊 ak sa rozhodnes pre Canpolku, asi po 5 mesiacoch sa mi stalo, ze jedna musla prestala tahat, pri hladani info som nasla, ze to moze sposobit poskodena membrana, alebo ventil, vymenila som obe, a nebol problem, ficime dalsich skoro 6 mesiacov.