icon

Laktačná kríza

vancour
14. apr 2022

Viem, že sa tu už popísalo toho viac ale nic podobne som zatiaľ nenašla..mám 7 týždňovú dcérku, doteraz som ju dojčila bez problemov, ak neratam, že sa zo začiatku nevedela prisat..posledné tri dni strašne plače, je to až rev, budí sa tak deň/noc, ponúknem jej prsník a nedokáže sa prisat, keď sa to horkotazko podarí tak si párkrát cucne (maximálne 5 minút) odtiahne sa a strašný rev opäť…potom ju utíšim a buď “zabudne” alebo zaspí…prvé dva dni sa v noci najedla normálne, dnes už rev aj v noci…homeopatika, tekutiny, odsávanie, spi so mnou, nosenie, kontakt koza na kozu, všetko robím…ide mi skôr o to, ako mám spustiť normlane dojcenie znova keď si ju neviem prikladať? Ona sa strašne zlosti, reve, rozhadzuje rukami, atd..väčšina mamičiek ma problém, že chcú deti jest často…ja by som jej dala aj každých 15 minút keby chcela ale ona nechce :( dakujem

majlo1234
14. apr 2022

Rozmasirovat prsia pod teplou vodou skuste, odstriejat zo zaciatku, nech jej hned ide mliecko a zmenit polohu pri dojceni. Tieto krizy su zabijak😒

feeewa
14. apr 2022

https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/dojcenie-a/n...

Ja by som si zavolala laktacnu, nam pomohla len ona, ziadne videa na mamile, ziadne kamosky, mk, nik… len ona, ked bola pri mne pri dojceni a ukazala mi uplne malickosti, co som robila zle… drzim palce ♥️

ls56
14. apr 2022

Zavolat laktacnu a zatial kojit len v spanku a vtedy nebude protestovat

vancour
autor
15. apr 2022

Ďakujem za rady❤️Vyskusam, to s tým odstriekanim je pravda, keď mi začalo ísť mlieko mala nebola už taká nervózna…hádam sa to podarí a budem môcť dojčiť aj ďalej🙏🏻

essenceee
21. apr 2022

skušat a skušat. Ale zase ta chapem, ja som to mala podobne a preto mi deti vyrastli na umelom mliečku