Mám naliaty jeden prsník
Ahoj baby prosim Vas veľmi pekne chcem sa poradiť mam naliate jedno prso a z druheho mi mala vipila ale neviem či všetko odgrgla si a spinka a čakam s tym naliatym prsom či sa zobudka mam čakat alebo si ho mam odsať a čo ak sa zobudi ked ho odsajem flašu sa jej bojim davat aby mi nepodhodila prsia ďakujem za rady
Ked si budes odsavat,bude potom este plnsie,to sa ti neskor upravi. Vzdy treba striedat prsia.
Prsia striedaj, nevadí, že nevypila z toho jedného všetko, a ako radia ostatné, trochu si odsaj z plného, aby nebolo tvrdé, niekedy to trvá 2-3 mesiace, kým sa tvorba mlieka ustáli a začne sa najviac tvoriť priebežne, keď kojíš.
Máš internet a dieťa ti spí. Choď na mamila.sk a vyhľadaj si laktačnú poradkyňu. Kontaktuj ju. poradí ti najlepšie a presne podľa tvojich potrieb.
Ako píšu baby odsávanie spôsobí väčšiu tvorbu mlieka. Ručne si masíruj prso aby zmizli hrčky a mlieko vytlač. Aj do umývadla. Iba tak aby sa ti uvolnil tlak. Dieťa nezabudni kŕmiť z oboch. Častejšie prikladaj na ten prázdnejšī. Ten plnší nech ti iba uvoľňuje aby sa predišlo zápalu. ono sa to za pár dní upraví neboj
Ahoj dakujem za rady 🙂 s každej som si čosi zobrela a chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s opatrovateľkami ?? Myslim monitorovacie zariadenie a ktory by ste mi poradili 🙂 dakujem
Angel care monitor dychu
Skoro 5 rokov vkuse frci
Nedam nan dopustit
Obe baby mi to zachranilo
Starsiu 1 a mladsiu 2x
A niečo take že ked zaplače a budem na zahrade alebo dole kedže byvame zatial v 2poschodovom dome ?? Aby som nemusela stale chodit hore dole po schodoch..aby som ju počula plakat
My byvame na prvom
A ma overeny dosah 20 metrov
Von
Vyuzivam pri donaskach

Trochu si odsaj, alebo odstriekaj tak 20-30 ml
Zalezi od veku dietatka
Ked sa zobudi daj jej s plneho
A ak jej nebude stacit tak priloz na to druhe
Mlieko sa ti dotcori rychlo, ak sa ti nalievaju prsia