Mlieko ide z prsníkov i napriek tomu, že 3 roky nedojčím

19. jún 2023

Ahojte.

Neviem či je to normálne, ale takmer 3 roky po kojeni, ked si stlacim prsia, mi z nich vyteká mlieko, resp bielo zlta tekutina. Keby som si mala odsávať, ktovie koľko by sa podarilo... Nemam bábätko ani niesom tehotná... Ďakujem za info😁

luccija
19. jún 2023

Môže...a niekedy to robia aj lieky môžeš mať vyšší prolaktin.Nestlacaj si to

dominikak4
19. jún 2023

Mne vytekalo rok a pol po odstavení, teraz sa mi narodila dcéra tak znovu kojím. Nejak som to neriešila, nič ma nebolelo, takže som to považovala za ok. Spýtaj sa gynekológa.

lienocka2808
19. jún 2023

jasne uplne v pohode, ak je prsnik stimulovany tak mozes (kojit aj 10r). to mi povedal gynekolog. cize ak nekojis, metreba prsnik stlacat a inak stimulovat. aj ja som mala 3r mlieko, prave kvoli tomu.

ada12345
19. jún 2023

Po 3 rokoch od ukoncenia kojenia to uz nie je uplne ok. Mozes mat hormonalnu nerovnovahu. Urcite si to daj skontrolovat u gynekologa.

titla
19. jún 2023

Ja to mam rovnako. Nekojim uz 3 roky a pri podrazdeni mi z bradavky stale vytecie "mlieko". Ale ja mam vysiu hladinu prolaktinu (aj testosteronu, mam PCO), takze je to pravdepodobne sposobene tym. Pravidelne chodim na usg prsnikov, tam to vzdy spomeniem. Ale vraj je vsetko v poriadku.

autor
19. jún 2023

ahojte, nestlacam si prsniky samozrejme, len som po dlhej dobe skusila a stale mlieko slo, tak je to divne no :D lieky ziadne neberiem (len som sledovana u endokrinologa), skusim toho gynekologa.

pininka1
19. jún 2023

Mňa sa stále gynekológ pýta ci mu niečo nevyzerá z prsníka, takže ôk to určite nie je po takom čase, určite by som išla k lekarovi

ruzenaduzdova
1. okt 2023

Tieš kojila som maleho iba 2 tyždne teraz mu bude 2 rôčky a stale mam mlieko len v jednom prsníku poradte my baby 😊