icon

Mohla som stratiť mlieko po 5 dňoch nedojčenia?

katka3212
2. jún 2023

Ahojte, 5 dni som nemohla kojiť dieta z osobných dôvodov, občas som odsavala .

Teraz sa pokúšam kojiť a nejde nič … vtedy som odsala z oboch pŕs 150ml . Teraz neodsajem ani 30ml už druhý den .

pininka1
2. jún 2023

Urcite ano, aj za kratsi cas sa da

deti95060810
2. jún 2023

áno

petamich
2. jún 2023

tak nemusela si mlieko stratit len sa prisposobila ponuka/dopytu, mozno to este pojde rozbehnut alebo aj nie

blaazi
2. jún 2023

@katka3212 ahoj,znížila sa laktacia, ešte sa môže rozbehnúť častým odsávanim, podpor to aj bylinkami na laktáciu

katka3212
autor
2. jún 2023

@blaazi mám odsávať aj keď skoro nič nejde ? Pijem rôzne čaje. Prikladám malého ale jeduje sa keď mu nič nejde.

katka3212
autor
2. jún 2023

@petamich skúšam všetko mozne , zatiaľ nič . Ako dlho to môže trvať to “ rozbehnutie “ ?

petamich
2. jún 2023

@katka3212 no ono je teraz dolezite zvysit dopyt, takze prikladat a prikladat a pripadne aj odsavat a k tomu vela tekutin (mne vzdy pomohlo, ked bolo menej), daj tomu este par dni a pripadne uvidis, drzim paste

blaazi
2. jún 2023

@katka3212 ahooj, áno aj keď nič nejde aspoň 10-15min, ideálne aj každú hodinu, ale pri bábu asi ako stíhaš. Mne sa to stalo trikrát, že už išli iba kvapky, a do Max. troch dní intenzívneho odsávania sa to vrátilo. Čaje nestačia. Skús moringu v kapsuliach. Ta mi fungovala min 3tbl tri krát denne. Bábätko ak sa jeduje prikladaj v polospánku, v noci v spánku, na uspanie ..ak používaš fľašu výmeň za dokrmovanie cievkou na prsníku. Skús sa poradiť aj tu na MK v skupinke Laktačná poradňa.

magda15
Odpoveď bola odstránená