icon

Môže jedenie Brumíka ovplyvniť dojčené dieťa?

4. máj 2025

Ahojte dávam si pozor na stravu lebo nás trápi bruško obmedzila som rožky zatiaľ a mala som chut na niečo sladke tak som mala po ruke brumika myslite že mu bude z toho niečo? 🥲

Strana
z2
maminkadeticiek
4. máj 2025

Daj sa liecit na hlavu.

stormie
4. máj 2025

Pises ze ak si zjedla rohlik tak mal problemy, tak ak predpokladam ze to bolo zo psenice/lepku tak bude mat problem aj z brumika kedze ho tiez obsahuje.
A pre premudrele - mojmu zistili niekolko potravinovych alergii a ano velmi silno reagoval aj na alergeny v materskom mlieku takze som nemohla nic z tych alergenov jest ani ja

zobaka
4. máj 2025

ja som v porodnici zjedla cokoladu s orechami a prezil, nemusis byt uzkostliva, ja som najskor myslela, ze jemu si dala brumika😂

zobaka
4. máj 2025
@domka222

Nás trápi bruško, čiže aj teba? Tak to by si sladkosti nemala ozaj jesť 🤦‍♀️

@domka222 😂

diewcatqoo
4. máj 2025

Musis skusat. Niekoho moze po brumiku boliet brusko (lepok, mlieko, kakao, cukor), ineho nie. Vzdy pri dojceni idem metodou pokus-omyl. Ak nebudes skusat, nebudes vediet, co mozes a co nie. A ochudobnovat sa preventivne lebo niekde si citala, ze niekoho po tom bolelo brucho, tak to nema zmysel.
Takze kludne si daj aj rozky, aj brumika, aj kavu, ak si bezne pila kedysi... a trosku premyslaj predtym, nez zacnes panikarit a zavadzat nezmyselne opatrenia, ktorymi skor skodis, nez pomahas.

diewcatqoo
4. máj 2025

Inak, ja som uz v porodnici jedla strukoviny (mali sme sosovicovu polievku 2 dni po mojom porode) a uplne v pohode. Aj pocas porodu a tesne po nom zozrala velku cokoladu a tiez ok. Aj jogurt som si dala, samozrejme aj cerstve pecivo a 2 kavy denne. A dieta na nic nemalo reakciu.
Zato prve dieta malo reakciu na mlieko a dost dlho mi trvalo, kym som prisla na to, ze to je vlastne z mlieka. Inak som mohla uplne vsetko.

sisska96
4. máj 2025

Čo by bolo prebohaaaaaaaa

zuzi0911
4. máj 2025

Odsleduj si to . Ak bude placlivy môže to byť z toho a nabuduce si ho uz nedas .
.môjmu napr robili zle jablká.
Kolegyna mohla zjesť cokolvek . Uvidíš ako bude .

euka210
6. máj 2025

No ved uvidis ci mu bude horsie. Ak mas podozrenie na lepok, tak ho obmedzuj. Ja mam rada sladke, ale Brumik je presladene fuj!

Strana
z2