icon

Nekľudné bábätko po krste: Hlad alebo koliky?

janka3179
8. feb 2025

Ahojte , mala je po krsteni a a na 3 den ako keby ine dieta , ma 6 týždne je nepozná plače ako keby nemohla zaspať , nechce ani cumel vypluva ho, alebo ma malo mliečka ale keď Sa trošku poruša už grca , tak neviem či ma malo alebo čo už som na nervi dám ju na cicku trochu pocuca a zaspí a len dudla sa ukľudní , kojím ju každé dve hodiny , v noci pospi do 1,2 ale príde ráno konec krik , môže mať malo keď vygrcka akebo veľa ? Zas ju nechcem prekrmit a umelé jej veľmi nechcem pchať , alebo koliky to môžu byt

domka222
8. feb 2025

Myslíš, že krst má s tým niečo spoločné? Má zrejme obyčajné koliky a do toho ešte reflux

deti95060810
8. feb 2025

dám ju na cicku trochu pocucá.... to je ale vyjadrovanie.... ako z osady.
autorka, CICKA sa volá prsník . 😉

patka06
8. feb 2025

Čo s tým má krst?
Vyzerá to na reflux

euka210
8. feb 2025

@janka3179 no krst s tym nema nic
Povedala by som ze reflux alebo aj koliky. Moj prvy sa spraval podobne na prsniku, podla mna mal skyty reflux lebo negrckal.
Treba ho polohovat vo zvysenej polohe...klin pod matrac.

janka3179
autor
8. feb 2025

@euka210 len som sa opýtala

enigmaenie
8. feb 2025

@janka3179 ak bolo doteraz vsetko v poriadku a zacalo to po krste .....tak asi preto sa pytate a riesite nejaku spojotost. Pokial to bol krst s oslavou a rodina po kope moze byt ze to dietatko vyrusilo z bezneho rezimu a je nekludne. Rovnako to moze byt tzv. zocina. Moj syn ju nemal nikdy dcera vzdy ked sme sli medzi viac ludi a vsetci jej venovali pozornost . Museli sme ju proste vykupat v ocistci ci sme verili alebo neverili za zocinu a bol potom pokoj .

janka3179
autor
8. feb 2025

@enigmaenie a čo to je ?

kitycat
8. feb 2025

@deti95060810 normalne minodtqlo zle z celeho popisu aj prispevku aj vsetko. Takto sa vyjadrovat

moonlight1210
8. feb 2025

@janka3179 ze ma “porobene z oci”. Urieknutie.

saraxyz
8. feb 2025

@janka3179 kúp čistec a okup v tom bábätko 😉

really8
8. feb 2025

@janka3179 to a postanou plienkou si skusala? Vyzera to byt taky tip na tvojej urovni

evcagabi
8. feb 2025

Normalne 6t babatko
Btw, uz vysvetlis, naco bol spomemuty krst? 🤔

janka3179
autor
8. feb 2025

@really8 alebo tvoju !!

janka3179
autor
8. feb 2025

@really8 nekomentuj

janka3179
autor
8. feb 2025

@evcagabi iba som Sa opýtala či to nemôže mať nejaký súvis

evcagabi
8. feb 2025

@janka3179 tak potom odpoved really8 teda vobec nie je odveci 😊 aky suvis to uz, preboha, moze mat s krstom?

terezka1947
8. feb 2025

Krstiť dieťa a veriť v urieknutie je úplne schysa a keď už,tak aj hriech.

paciko9
8. feb 2025

Dievcata niekedy davno sa vravelo, ze dieta po krste sa bud zmeni, alebo ostane take ako do krstu. Povera od starej mamy🤣🤣🤣.Cize cim rychlejsie, tym lepsie🤣. Autorka, ak ma tvrde brusko, tak ma koliku. Ale to,ze ju nechces prekrmovat? Vsak jej daj tolko kolko sa jej zaziada. Moze byt aj hlad, podla toho kolko vygrcka. Ale ak ma ten reflux, tak potom pali zaha.

majkabambulik
8. feb 2025

@paciko9 zaujimave od starej mamy, no v jednom mala stara mama pravdu, dietatko je uz ine - ma na dusi neviditelny znak, ze patri uz zivemu Jezisovi, to je taka stopka pre ziveho no existujuceho diabla - ciste zlo v nasom svete. Pri krste - oslave je kopec ludi a teraz je chripkove obdobie, deti maju crevne chripky. plus navyse klasicka kolika. Lekarka by mala dietatko vidiet, ked to uz dlhsie trva.

really8
8. feb 2025

@janka3179 budem. A co moju? Moju plienku chces? Uz nenosim. Musis to zvladnut sama

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ciernysokol
8. feb 2025

Priklanam sa k zoci. Keby som nezazila,neuverim. Vela ludi na krste. Kup v lekarni cistec. Okup v tom dieta. Kludne sa aj pomodli a posli vsetko zle od vas prec. Daj potom vediet, ci to pomohlo, ak skusis. Zvykne sa detom davat aj cervena snurka na ruku.

snazilka_bio_mamka
8. feb 2025

@janka3179 co ma s tymto spolocne krst ?????

euka210
9. feb 2025

Ako ja nechapem...naco davate krstit deti, ked verite poveram??? Verite teda Bohu, ci cervenej snurke ze dieta ochrani? 🤔
Lebo zoči, metanie uhlikov, potretie ocikanou plienkou, cervena snurka..nie su nic ine ako povery a v zivote veriaceho cloveka nemaju co robit.

terezka1947
9. feb 2025

@euka210 neviem,ale ak niekto verí,nemôže deťom dávať červené šnúrky,či ich riešiť poberaní. Je to Max hriech proti prvému prikázanie,kedy veríme snurke viac ako Bohu.
A týmto sa otvárame pôsobeniu zlého ducha. A toto je fakt veľmi nebezpečná vec,kt.si ľudia neuvedomujú.
Urieknutie samozrejme existuje,aj všetko možné,čo sa tu spomína. Ale dieťa je chránené krstom,nemá žiadne hriechy,je chránené životom v posvacujucej milosti jeho rodičov.
Diabol nemá nad týmto moc,aj keby chcel.
Tak prečo riešime šnúrky a utieranie pociksnymi plienkami?plienky a šnúrky ochránia viac ako Boh?

janka3179
autor
9. feb 2025

@ciernysokol tu mala