Nočné dojčenie 2,5 mesačnej dcérky
Dámy ktoré dojcia svoje deti - budite ich na dojčenie v noci ? Naša mala ma 2 a pól mesiaca a spala by kľudne aj 6-7 hodín v kuse. Je čisto dojčena. Laktacna z mamily odporúča každé 3 hodiny budiť ale ako čítam tak nkto svoje zdravé dojčené deti nebudí v noci len ja 😂😂🤭 spinka v postieľke vedľa mna cca pól metra v mimi originál zavinovacke. Baby raďte ako teda 🤷♀️
@laura0107 pribrala za 3 týždne 900 gramov
Jasne ze nebudit. Potrebuje spat nech spi. Nadojcis neskor.
Ja sa len bojím aby sa tým potom neznížila tvorba mlieka. Počas dňa sa dojčí aj každú hodinku , hodinku a pól
No to je krasne!!! Gratulujem.mas doma prosperujuce babatko. Tak sa nestresuj a bud rada ze tolko vie spinkat...ja mam doma rocneho fesaka a v noci sa budi od narodenia kazde 2h.niekedy aj kazdu 1h..
Neznizi..to su nezmysli..neboj sa.nechaj babtko kludne spinkat a oddychuj aj ty..dodrzuj pitny rezim a mliecko budes mat dost
A inak mamilu neuznavam prave kvoli takymto radam..len ta vystrasili..
@laura0107 že keď ma bábätko na sebe zavinovacku tak ma necíti a preto sa nebudí 😄 pritom aj keď spi cez deň bez zavinovačky pri mne potiahne aj 2 hodinky v kuse
Aj mne laktačná radila budiť, malá mi vedela prespať aj celú noc. Rovnako mi hovorila, že sa mi zníži tvorba mlieka. Raz som si nastavila budík ale nemala som to srdce ju budiť. Čoskoro bude mať dva roky, stále kojená, mlieka od začiatku dostatok.
Ja mam rovnako stare babatko. Tiez mi spi od 22 do 04.hod rana. Takze 6 hodin +/- O 4tej hod hi kojim prvy krat v noci. Potom spi do 7smej a to kojim druhy krat. Neprebalujem, nedavam odgrgnut,.pretoze spi pokojne so mnou v posteli. Pribera 1kg mesacne. Ma 12 tyzdnov a nieco cez 7kg. Tak ti oporucam nebudit. Ak ti tak pekne pribera a je spokojna. Patrime k tym stastnejsim mamam ;) co sa tyka spania
Ja som skusala vsetky zavinovacky sveta.aj mimi.a nepomohlo nic.
Nebudit. Aj moja mladsia tak pekne spinkala. V necelom pol roku uz uplne prespala noc bez zobudenia. Kojila som rok a pol.
Ja som zatiaľ zobudila len raz, keď už som mala veľmi boľavý preplnený prsník. Napil sa a znova zaspal. Inak by som ho nikdy nebudila len kvôli tomu, že už sú to tri hodiny 😊
Tak ste ma ukludnili, dnes skusim prvýkrát nebudiť , konečne sa od pôrodu vyspim❤️

Urcite nebudit..Pana krala,bola by som najstastnejsia keby mi spali tolko vkuse moje deti..
Jediny dovod je ked treba budit deti na dojcenie ked nepriberaju..