Odgrgnutie u bábätka po dojčení

19. feb 2022

Ahojte, do akeho veku ste davali bábätko odgrgnut po kojeni? Aj ked uz bude bábätko papať prikrmy a dojčiť budem uplne minimálne treva ho dat odgrgnut? Ci to už uvidim sama podľa správania?
Blbych komentarov sa prosím zadržte.
Ďakujem

pribinak
19. feb 2022

Uvidis podľa správania či mu ešte treba dávať odgrgnut

amelie2017
19. feb 2022

Ta podla mna minimalne dovtedy, kym si nebude vediet samo sadnut. V lahu sa tazko grga. Aj mna, ked si po jedne lahnem na gauc tlaci a musim si sadnut, aby som si grgla.

selest
19. feb 2022

Uvidis podla spravania. Ked uz papa prikrmy tak si uz odgrgne sam kym sedi v stolicke alebo kym sa hra. Po mlieku ho davam.odgrgnut ak pije mlieko pred spanim alebo pred cestou v sedacke/kociku. Lebo sa mi stalo ze som si myslela ze netreba, napil sa mlieka v sedacke a potom bol viackrat nepokojny a ked sme ho vybrali riadne si grgol a uz bolo dobre. Raz sa mi tak vo vajci v cakarni u lekara zgrcal ze som ho musela komplet prezliect😅 takze ho radsej stale necham grgnut aj ked uz ma rok..

petamich
19. feb 2022

nedavala som ho odgrgnut asi od 3M lebo ho to zobudilo, teraz, pri prikrmoch, ked potrebuje tak si grgne aj sam

nikpa
19. feb 2022

Ja som dávala kým si nevedeli sadnúť. Lebo viem sama podľa seba ako mi je blbo keď si nemôžem po jedle odgrgnut a tlačí mi to niekde medzi žalúdkom a hrdlom.

autor
19. feb 2022

Ďakujem vám 🙂

mareri
24. mar 2022

presne ako pisali, pokial nevie samo sediet tak určite ano, aby ho nebolelo bruško. Ja som dávala sunar a tiež som vždy po vypiti mliečka dávala dcerku odgrgnut