Odmietanie jedného prsníka
Zdravim ☺️ potrebujem poradiť, alebo lepšie povedané rada by som vedela, či sa tiež niekto stretol s podobnou situáciou.
Mám 2,5 mesačného synčeka a na jednej strane sa nechce kojit.
Na druhú sa prisaje keď ma náladu ale v ňom mám aj mlieko, ktoré lepšie tečie.
V noci sa mi na dany prsnik po leziacky prisaje , ale na druhý po leziacky niekedy áno a niekedy nie .
Niekedy mám pocit že ide o reflux.
Aj keď mu dávam mlieko z fľašky väčšinou sa otáča na jednu stranu.
Niekedy sa začne zlostit a prehybat, čo som pripisovala k refluxu.
Som z celej situácie zmätená.
Z prisniku z ktorého pije sa napije, ale cez deň ho ešte po sedačky dokrmujem UM. To si cucne väčšinou trochu a stále sa tvári že je hladný a nervači.
Čo to môže byť ?
@romanagl tiež sa mi to stalo pri synovi, dala som ho lezat tak akoby bol na tom prsníku, kde piť chcel len som ho posunula na ten “ nechcený a podložila 🙂 bolo to dosť komické a aj nepohodlne pre mňa, ale našťastie to netrvalo dlho.
@dennissa16 skúšala som aj toto ale nechce ho.. 😶 som z toho zúfalá, lebo väčšinou pri uspávani pôsobí, že je hladny. Cucle si pästicky tak pre to ho dokrmujem aj UM. 😶
Moja dcera sa prisala na obe prsniky, no po case jeden odmietala. Fungovali sme tak, pila MM 3 roky 😁 z jedneho prsnika. Ale ak mas pochybnosti vyhladaj na mamila.sk laktacnu poradkynu v tvojom okoli. Mo nazor je ze neni hladny to ze si cucka prsty je normalne. Ak berie na vahe tak je zbytocne UM.Moze si cuckat kvoli zubom, kvoli upokojeniu. Alebo uplne bezne ako 3M si objavil prsteky a skusa co to je. Alebo hlada prsnik, UM mozno nervaci lebo to neni mamickyn prsnik na ktorom sa mu dobre papka, kde je v bezpeci u mamicky pocuje tvoje srdiecko.
@romanagl mne druhorodena nechcela z druheho ppmerne dlho. Tak som si z neho odsavala. Asi okolo 6.mesiaca to preslo a striedala pekne oba. Az do dvoch rokov.
@romanagl mne druhorodena nechcela z druheho ppmerne dlho. Tak som si z neho odsavala. Asi okolo 6.mesiaca to preslo a striedala pekne oba. Az do dvoch rokov.
@anonym_dcbc2c
@anonym_dcbc2c zistila som že si s prsníkov potiahne ale asi pravdepodobne problém bude v brušku. Cvičím s ním a aj uz sme skúšali sapsimplex a espumisan, babycalm a nič mu nezaberá. Stále ho to dosť trápi😑 ale keď som ho vazila tak pribral. Kedy ľúbi tieto bolesti aspoň trochu ustúpiť lebo som už z toho na prášky keď vidím že sa chudáčik trápi 😔

@romanagl tiež sa mi to stalo pri synovi, dala som ho lezat tak akoby bol na tom prsníku, kde piť chcel len som ho posunula na ten “ nechcený a podložila 🙂 bolo to dosť komické a aj nepohodlne pre mňa, ale našťastie to netrvalo dlho.