Odmietanie kojenia 8 mesačným synom
Ahojte, neviem co mam robit, mam 8mesacneho syna, davam mu 3 prikrmy denne a potom ho vzdy dokojim. Doteraz to bolo ok, v pohode si dal aj mliecko, ale v poslednom case si tak 2krat cucne a koniec, odvracia hlavicku a neviem si s tym poradit. Cim to moze byt? A druha vec, ze sa mi nedari naucit ho pit inu tekutinu, mame rozne cumle a flase, ale zatial sa s tym len hra. Viete nejako poradit? Dakujem
@randrea Ahoj, no môj malý začal v osmich mesiacoch robiť to iste, a ako vraviš, bala som sa že bude dehydrovany... skušala som všetko možné od slamky, lyžičky až po pohár, všetko ho chvílu bavilo a potom už z toho "piť" nechcel. a tak sme to vyriešili namočeným bavlneným kapesníčkom. ztoho sa aj napil ked cuckal vodu, musela som mu ho každú chvílku namáčať znova lebo bol takmer suchý-tak ho vycuckal:D a navyše Nikolas nebol cely mokrý ako napr.pri pokusoch s pohárom alebo slamkou🙂 teraz uz má 10m, kojím ho len večer a ráno a cez den pije vodičku už aj s miniflašky s cucátkom-naučil sa, ale kapesníček stále zbožnuje, najma ked sa vozí v aute🙂
@maruska2007 este mi tak napadlo...nema nahodou cumlik? My sme si koli cumliku vybojovali niekolko strajkov. Odkedy som ho obmedzila na minimum, odvtedy nemame ziaden problem.
moja sa tiež sama odstavila v 8 mesiacoch - po dlhom boji sme skončili nakoniec na UM a teraz zas štrajky nechce už ani UM ani za svet nijako nechce mlieko
ahojte takze maly vobec cickat nechcel kupila som sunar ten chytil hned takze ho papkame 🙂 no a ja som musela ist ku zenskej a ta mi predpisala lieky na zastavenie mlieka uz sa citim dobre 🙂aj ja spokojna aj maly ale som rada ze som aj tych 10 mesiacov kojila🙂 a dakujem vsetkym za rady no musela som urobit podla seba 🙂

@maruska2007 daj potom vediet, ako ste dopadli, drzim palce!