icon

Odmietanie kojenia 8 mesačným synom

randrea
22. máj 2012

Ahojte, neviem co mam robit, mam 8mesacneho syna, davam mu 3 prikrmy denne a potom ho vzdy dokojim. Doteraz to bolo ok, v pohode si dal aj mliecko, ale v poslednom case si tak 2krat cucne a koniec, odvracia hlavicku a neviem si s tym poradit. Cim to moze byt? A druha vec, ze sa mi nedari naucit ho pit inu tekutinu, mame rozne cumle a flase, ale zatial sa s tym len hra. Viete nejako poradit? Dakujem

Strana
z2
sharlotta
22. máj 2012

@maruska2007 daj potom vediet, ako ste dopadli, drzim palce!

mia258
22. máj 2012

@randrea moja sa mi sama odstavila keď mala 10 mesiacov. Ale vodičku trošku vypila, aj keď viac bolo všade okolo, ale bavilo ju "piť" z hrnčeka

ninka0512
22. máj 2012

@randrea Ahoj, no môj malý začal v osmich mesiacoch robiť to iste, a ako vraviš, bala som sa že bude dehydrovany... skušala som všetko možné od slamky, lyžičky až po pohár, všetko ho chvílu bavilo a potom už z toho "piť" nechcel. a tak sme to vyriešili namočeným bavlneným kapesníčkom. ztoho sa aj napil ked cuckal vodu, musela som mu ho každú chvílku namáčať znova lebo bol takmer suchý-tak ho vycuckal:D a navyše Nikolas nebol cely mokrý ako napr.pri pokusoch s pohárom alebo slamkou🙂 teraz uz má 10m, kojím ho len večer a ráno a cez den pije vodičku už aj s miniflašky s cucátkom-naučil sa, ale kapesníček stále zbožnuje, najma ked sa vozí v aute🙂

sharlotta
23. máj 2012

@maruska2007 este mi tak napadlo...nema nahodou cumlik? My sme si koli cumliku vybojovali niekolko strajkov. Odkedy som ho obmedzila na minimum, odvtedy nemame ziaden problem.

koralinka
23. máj 2012

moja sa tiež sama odstavila v 8 mesiacoch - po dlhom boji sme skončili nakoniec na UM a teraz zas štrajky nechce už ani UM ani za svet nijako nechce mlieko

lucita79
24. máj 2012

@koralinka no naša sa tak isto odstavila,zo dna na den prestala a žiadne UM nechcela.boli to tiež boje ale lekarnička mi poradila sunar a na ten sa chytila tak dufam,že nebudu už problemy.

maruska2007
29. máj 2012

ahojte takze maly vobec cickat nechcel kupila som sunar ten chytil hned takze ho papkame 🙂 no a ja som musela ist ku zenskej a ta mi predpisala lieky na zastavenie mlieka uz sa citim dobre 🙂aj ja spokojna aj maly ale som rada ze som aj tych 10 mesiacov kojila🙂 a dakujem vsetkym za rady no musela som urobit podla seba 🙂

Strana
z2