icon

Odsanie mlieka

denisa58
4. okt 2021

Ahojte chcela by som sa opytat zacala som si odsavat mlieko a neviem kolko ml je najlepsie aby bolo odsate maleho prikrmujem lebo mu bolo malo a ostal nervozny nechcel uz tahat z prsníkov po dohovore z dr..

karhu
4. okt 2021

odsajes kolko sa da a co je navyse das do mrazaka - https://www.mojadm.sk/philips-avent-vrecka-na-m...

amelie2017
4. okt 2021

Urcite neodsavaj, kolko sa da, lebo si velmi zvysis produkciu a potom sa bez odsavacky nepohnes. Kolko ma babatko tyzdnov/ mesiacov. Mesacnemu okolo 60, 2 okolo 100, 3 mesacnemu 150. Cca. Uvidis, kolko ti vypije. Ale ak ma pred tym aj prsnik, ani tolko by som nedala.

petamich
4. okt 2021

cim viac odsajes tym viac sa vytvori, kedze to funguje na principe dopyt a ponuka a ak by sa nahodou stalo, ze neodsajes dlhsie ako si zvykla tak ti prsia pojdu prasknut, zbytocne sa budu tvorit hrcky a mozes si privodit zapal - takze ked maly nieco vypije z prsnika, ak mas vahu skus ho odvazit pred/po, aby si vedela kolko a odsaj si iba tolko, kolko je vhodne pre take dieta (zacni tabulkovo) a uvidis ci ti bude pytat viac alebo necha a teda potrebuje menej 🙂

ckatka
4. okt 2021

@denisa58 nájdi si dobrú laktacnu poradkyňu. Nech sa nemusíš trápiť s odsavackou, dlhodobo je to o hubu.

denisa58
autor
6. okt 2021

@amelie2017 Dva tyzdne ma drobcek

amelie2017
6. okt 2021

@denisa58 joj, to sa este snaz kojit. Zavolaj si laktacnu. Ja len odsavam a je to na 💩 ale moj sa neprisal vobec.