Odsávanie mi ide veľmi ťažko
Mam dvojtýzdnove babo ,je plne kojena,problem mame ten,ze ked sa prisaje,taha chvilu,unavi sa a zaspi,takze sa poriadne nenasyti a o hodinku a aj menej je hladna.Takto je to aj v noci,pijeme aj 6x v noci.Chcem si preto odsat,dat do flasky a nech pije y cumlika.Pojde jej to lahsie a rychlejsie.Mam odsavacku celkom fajn,ale ide mi po kvapkach,odsavam pocas dna po kojeni,aby som na vecer mala nieco vo flaske,ale ide to strasne tazko.Co mam robit?Rozbehne sa to ked budem skusat pravidelne?dakujem za pomoc
@brinkley suhlasim s predchadzajucimi zienkami, NEDAVAJ FLASU!!! vydrz, to je udel kojenia, ze si proste len banka s mlieckom, ale stoji to za to, kup si satku alebo vak (nie klokanku!) a babatko nos so sebou na prse vzdy ked to bude mozne, aby pilo,mkedy chce a tak mozes sledovat kedy naozaj pije a kedy len cmulka, a uvidis, ze najdes v tom celom zmatku system, ktory budes dodrziavat ty aj babatko. akonahle das flasu, skoncis s kojenim a budes to potom velmi lutovat. pripadne si v noci daj malu k sebe do postele, aby mohla pit kedy chce. ver mi, ja som dala flasu s mojim mloiekom a kojenie skoncilo, dokonca sme museli prejst na UM, nakolko mlieka ubudlao, takze vydrz!!! drzim palceky.
Dakujem velmi pekne.Som nemyslela,ze prestane chciet cecek.Tak este vydrzi.e a uvidim,lebo pribera pekne,bolo by mi luto ju pokazit flasou.Takze jej mam davat vzdy ked pyta?v noci je to moc narocnne ked pyta aj sest sedem krat.
A mam jej davat z jedneho cecku ci striedat?
@brinkley ak ti krásne priberá tak to nerieš fľašou, postupne sa to upraví a intervaly sa budú predlžovať..striedaj prsníky ale tak, že necháš ju vyťahať všetko mlieko z jedného a potom prejdeš na druhé..čiže sleduj ktorý prsník si dávala pri poslednom kojení a ďalšie kojenie začni s tým istým, keď sa začne mrviť alebo odťahovať, ponúkni druhý..pri takomto kojení sa dostane bábo aj k zadnému mliečku 😉

@brinkley Si si ista, ze jej chces davat mliecko z flasky? Raz jej das z flasky a uz sa ti nebude chciet prisat!!! Ja si myslim, ze by to potrebovalo trocha trpezlivosti. Trosku priberie, zosilnie a vytvori si rezim. Nebude sa tolkokrat budit ani v noci. U dvojtyzdnovych babatiek je to predsa normalne, ze chcu papat viackrat. Zacnes si odsavat, budes musiet vyvarat flasky, odsavacku...a navyse, uz potom malicka nebude chciet cecek. Nemyslim, ze to bude pohodlnejsie pre teba. Byt tebou by som chvilku este vydrzala 😉 ale samozrejme bude to tvoje rozhodnutie 😉