icon

Plač, dojčenie a zvracanie

9. dec 2022

Odkedy sme sa vratili z prechazdky, od cca 14h do 17h maly iba je, zvracia a place... Mal asi 40 minutovy spanok po jefnom kojeni ale inak len pije, grcia a reve.
Uz som nanho kricala, plakala, som ogrcana ja aj on... Odgrgnutie mi velmi nejde a aj ked si nahodou odgrgne aj tak vracia

Obcas taku fontanu hodi, obcas to len tak vytecie obcas je to taka smotana... Ale je to na nervy, mame ogrcany gauc, teraz som si umyla grcku z vlasou a pisem s malym v ruke.
Nepomohla zavinovacka, deka v ktorej spava ci kombineza, v ktorej chodi von a v nej zaspi este sme ani nevysli... Ma ak tak take minutove spanly a potom zase rev... Naposledy jedol asi o pol 11 a odvtedy len rev a grcky. Ma 6 tyzdnov

Prsia mam skoro prazdne, ked mu aj dam na 10 minut, tak je nestastny, ze ma malo... Pocujem ako mu pracuje brusko, ze to tam buble... No co s tym.

Dufam, ze rano bude lepsiea nabehneme na normal... Toto je asi najviac grcania odkedy sme dosli z porodnice.
Jeho otec spokojne spi, je unaveny lebo pracuje na HO a k tomu sa o nas prikladne stara, aleaj tak som nasrana

Strana
z2
mamulik10
10. dec 2022

@bluemoon24 sa uvedom pre Boha 6 tyzdnove bábätko nerozumie a nepovie co mu je! Prečo plače! A co ho ťaží! Nevie asi rozprávať! Ocividne ma autorka nejaké problémy ked pise ze je nervak a nevie sa ovládať treba navštíviť odborníka 🙄 Alebo mi chceš tvrdiť ze je úplne normálne kričať na 6 tyzdnove babo? Tak ty nebudeš v poriadku tiež asi 😄 alebo mas viac nickov?

aliaray1
10. dec 2022

Ked prdka je to skvele znamenie.
Espumisan + gastrotuss + babycalm by som si dala ako povinnu vybavu a neskor po ulaveni...mozno o tyzden, dva postupne pomalinky znizovala davky podla toho ako mu to pojde.

Plus...u nas sme zrusili tv, v tme to blika a posobilo to na nu aj ked spala. Aj vdaka tomu nam spava od zaciatku celu noc (s vynimkou 6 tyzdnov blazinca kvoki brusku co sme mali).

Asi od zajtra zacne ustupovat aj spln, co tomu vsetkemu len pomoze. Ty ak mozes nechas muzovi zajtra strazit a chod na hodku prec...na nakup a pod...po kojeni ak nebudes moc unavena.

Uvidis ako sa cestou domov budes na maleho velmi tesit. Obcas pomoze si aj poplakat.

autor
10. dec 2022

@mamulik10 mozno ty si cela slnieckova, ja taka slnieckova nie som a obcas si aj zanadavam.
Žiadnu radu si mi nedala okrem hospitalizacie na psychiatrii

Ale vysmiali by ma, ja mam svojich pat pohromade

maryetta
10. dec 2022

Moj prvy tak grcal prudom pol roka. Ano az do prikrmov. Dr neriesila. Ze je len “preplnený” a nadbytok ide von. Velmi vela grcal a stale dobre prospieval.
Mozno mal reflux. Neviem.
Kazdopadne ono dojcene babo si ani něusi odgrgnut. A ak aj skus ho nosit vyvysene. Najst polohy ako mu bude dobre. Na tigrika. Alebo proste na seba. Aby bolo vyssie. Pripadne skus aj cumel.
A hlavne pamataj ze babo prsnik nechce iba od hladu 😉
Ono niekedy sa chce na prsniku iba upokojit ale mliecko tecie. Jasne ze sa ho aj napije hoc brusko je plne a prebytok zase len ide von.

Strana
z2