Plne dojčené dieťa nevie piť z fľaše
Ahojte,
Chcela by som sa opýtať či mi neviete niektorá poradiť.
Mame 2 mesačnú dcérku plne dojčenú, ale nevie sa dobre napapat z fľaše.
Potrebovala som ísť k dr a zostala doma. Nechala som im samozrejme mlieko, vypila 90ml, viac nechcela a za pol hodinu krik a znovu hladná. Keď sa naje odomna tak vydrží 3 hodiny bez problémov. Za pár dni sme to vyskúšali znovu že sme jej vymenili aj cumel s vyšším prietokom. Nepomohlo, znovu cca 90ml a onedlho som ju musela dojčiť lebo hladná 🤷♀️
Ďakujem za rady.
Ahoj, moje obe deti boli dojčené a cumeľ aj fľašu odmietali. Napínalo ich, ešte len som im strčila cumeľ do pusy. Pili len z prsníka, vodu a neskôr príkrmy som podávala z plastovej lyžičky.
6 mesiacov som malú nosila všade so sebou. Zatiaľ bola s mužom. Úplne odmietala fľašku, čaj aj vodu. Neviem či si skúšala fľašku Lovi, ale naša sa nakoniec napila jedine z nej.
Moj syn vobec nemal flasu, radsej hned z pohara. Niektorym dojcenym detom neide pitie z flase, je to ine sanie. Radsej zober dieta, aj dozor so sebou a ked bude treba, tak nakojis.
Dievčatá ďakujem pekne za vaše skúsenosti. Je to naše prvé tak som sa radšej opýtala či ja robím niekde chybu alebo je to bežne že flaska nieje kamoska 😅nebudem ju vôbec zaťažovať tou fľašou, nebýva takmer nikdy bezomna len fskt výnimočne prípady 😊

Normálne 🙂je to úplne rozdielne pitie
Ked malý bol taký malý vždy musel ísť somnou všade lebo fľašu ani za svet
Aj keď už mi odchadzalo mlieko radšej nepil ako piť z fľaše az časom si zvykol
Zas ked čoskoro priucis na fľašu potom môže mať problem s dojčením
No je to na zváženie