Po koľkých hodinách môžem opäť dojčiť?
Dobrý večer prosím vás chcem sa opýtať po koľkých hodinách môžem dat malej papať keď chcem kojiť? Momentálne aj kojim aj dokrmujem s umelým mliekom. Na tolko som dnes jedla take jedlo co by ju bolelo bruško tak dnes si len odsavam a vyhadzujem mlieko. A papa len čisto umelé mlieko. A neviem teraz po koľkých hodinách môžem kojiť ja ci musi prejsť 24hod alebo ako ?
Uz ste mali tak niektorá že ste celi deň nekojila a jedli ste co ste chceli a ste len odsavali mlieko a babetko len dokrmovali?
Na tolko zajtra mame len dve týždne a som po sekcii
Pokiaľ si nedala na posedenie celý sud kvasenej kapusty s prílohou z fazule a nezapila to fľašou vína tak kľudne môžeš kojiť. Rovnako dieťa môže/nemusí bolieť brucho z prechodu od MA do UM, alebo zo sto iných vecí...
Ja som jedla všetko. Aj Mudr mi kázal jesť vsetko pokiaľ to dieťaťu nevadí…
@anonym_autor Ale ved to sa tak vobec nerobi, vylievat materske mlieko. Teraz dufaj, ze ti nebude odmietat prsnik. To vies, z flase to ide same a z prsnika treba tahat. Normalne ju nadojci.
No pravdu povediac dnes mi bolo velmi zle zo žalúdka aj zvracala som tak som si dala tabletku na zvracanie co som mala predpísané uzivat v tehotenstve ked ze som do 5 mesiaca zvracala. Dnes som dobrála posledné antibiotika co mi predpisali v nemocnici ked ze som mala zvýšené CRP po sekcii.
@nikdenikto jedla som rajčiny a ze vraj stoho boli bruško
No pravdu povediac dnes mi bolo velmi zle zo žalúdka aj zvracala som tak som si dala tabletku na zvracanie co som mala predpísané uzivat v tehotenstve ked ze som do 5 mesiaca zvracala. Dnes som dobrála posledné antibiotika co mi predpisali v nemocnici ked ze som mala zvýšené CRP po sekcii.
@anonym_autor Okej, ak máš lieky tak od toho je príbalový leták či je vhodná aj pre dojčiace ženy, prípadne aké obmedzenia existujú.
Rajčiny? 😀 Vážne? Poviem ti malé tajomstvo - deti môže bolieť brucho z hocičoho čo zješ, pretože ich zažívací trakt nie je ešte prispôsobený a plne okupovanými baktériami ktoré rozkladajú potravu.
Môžu mať alergickú reakciu z toho že zješ papriku. Jahody so šlahačkou. Alebo z toho že si dáš citrón do čaju či mandarinku ako dezert. Aj z toho že sa najedia viac, z jedného kŕmenia na druhé, tých vecí je veľa. Keď sa bojíš koliky a máš peniaze na míňanie, môžeš dokúpiť v lekárni probiotiká pre novorodencov a dávať podľa dávkovania spolu s mliekom. A pri alergickej reakcií - nezistíš že nejaká je, pokiaľ nebudeš jesť hromadu rozmanitej stravy.
@anonym_autor Okej, ak máš lieky tak od toho je príbalový leták či je vhodná aj pre dojčiace ženy, prípadne aké obmedzenia existujú.
Rajčiny? 😀 Vážne? Poviem ti malé tajomstvo - deti môže bolieť brucho z hocičoho čo zješ, pretože ich zažívací trakt nie je ešte prispôsobený a plne okupovanými baktériami ktoré rozkladajú potravu.
Môžu mať alergickú reakciu z toho že zješ papriku. Jahody so šlahačkou. Alebo z toho že si dáš citrón do čaju či mandarinku ako dezert. Aj z toho že sa najedia viac, z jedného kŕmenia na druhé, tých vecí je veľa. Keď sa bojíš koliky a máš peniaze na míňanie, môžeš dokúpiť v lekárni probiotiká pre novorodencov a dávať podľa dávkovania spolu s mliekom. A pri alergickej reakcií - nezistíš že nejaká je, pokiaľ nebudeš jesť hromadu rozmanitej stravy.
@cyneric ďakujem vám za odpoveď
@anonym_autor Ale ved to sa tak vobec nerobi, vylievat materske mlieko. Teraz dufaj, ze ti nebude odmietat prsnik. To vies, z flase to ide same a z prsnika treba tahat. Normalne ju nadojci.
@beata_k wtf z dnešných fľašiek to vôbec nejde samé a normálne ženy koja a dokrmuju. Moja bola veľká a jedla konské dávky , som ju mala nechať vrieskať hladnu ? A nedať jej fľašu lebo kojenie za každú cenu ?
O M G
@anonym_autor moju bolelo. Riadne
@anonym_0fab30 Zvycajne to tak je. Nie, nema dojcit za kazdu cenu. To neviem kde si si domyslela.
@anonym_autor Tabletku proti zvracaniu si jedla pocas tehotenstva, to sa moze pri kojeni.Mna skor zarazilo, ze rajcinu povies nie a antibiotika v pohode. Sice su urcene pre kojacu matku...Jed budes jest nieco, co naduva, daj babatku napr. Sab SImplex a mas vyriesene.
@anonym_autor moju bolelo. Riadne
@anonym_0fab30 ano aj ja pri oboch detoch, akonahle som zjedla hocico paradajkove, najblizsia noc bola strasna.
@anonym_autor prepáč ja som zmazala komentár hneď, ako som si prečítala že mas antibiotiká. Ale stihla si reaogavat. Takže netráp sa nikdy tým “ževraj” a odsleduj si to sama.

Čo si jedla?