Pomohla vám laktačná poradkyňa?
Ahojte mamičky, oplatí sa zavolať si domov laktacnu? Mlieka mam dosť, no mala sa mi nie a nie prisat. Trapime sa pri každom kŕmení, ale už potom ju musím kŕmiť z fľašky s mojim mliečkom, čo viem nie je spravne. Klobúčik troska pomôže, na chvíľkové ukludnenie. Cuca 30 min a ešte ju aj tak musím dokrmit a zje mi 50 ml. Takže si myslím ze nevycuca vela. Ma 5 dni. V nemocnici nám nevedeli pomôcť. Bolo by mi neskutočne ľúto prejsť na UM kvoli tomuto problému.No donekonečna nemôžem odsavat, mám ešte ďalšie 2 malé deti
@nikoleta1234 ja som úplne spokojná s laktacnu, mne pomohla vo všetkom čo sa dalo, neľutujem peniaze co som dala, a nechápem ostatné tie názory ale každej vec akože... Ja môžem moju iba odporučiť všetkými desiatimi, dokonca, aj môj partner ktorý neveril ze mi pomôže tak cucal a bol rad ze prišla, od jej návštevy sa všetko otočilo o 180 stupňov. Nie je laktacna ako laktacna....!
Mne pomohla velmi, bola prijemna, chapava, jemna. Naucila ma manipulovat s babatkom, ukazala ako ho prisat, rozne polohy, doniesla aj satku… uz oen jej pritomnost mi spravila dobre, mlieko sa rozbehlo same a od jej navstevy doteraz kojim bez problemov(okrem strajku of course, to bolo peklicko😌)
Omg toto čo tu čítam, mám dosť 😱 však toto je iná sekta tie laktačné. 😱🤦 Ja som po prirodzenom pôrode nemala mlieko 5 dní a musela som prikrmovať. Sestrička ma uisťovala že sa to rozbehne a nemám stresovať. Na cestu domov mi pribalila UM aby som nemusela hneď kupovať...neviem doteraz či si ozaj myslela že to pôjde, alebo má len chcela trochu ukľudniť. ☺️ Ale bola ozaj veľmi zlatá a milá. LP mi akosi ani nenapadlo volať a myslím že som urobila dobre. Po príchode domov sa mi mlieko rozbehlo a išlo vyše 2r. 😌
@bbebe ja mam eocnaku skusenost, mozni aj rovnaka, doslova “vymetena” LP… ako ukazala to cievkovanie, v tom okamihu som vedela, ze to by som neprezila bud ja alebo moje dieta… cela cievka isla do kosa
@nikoleta1234 áno mne veľmi pomohla aj v prvých týždňoch dojčenia aby mala sa správne prisala a aj keď sme mali krízu . Kojila som do 2,5 roka .
Nepomohla. Po mesiaci trapenia som to vzdala a dávala som iba umele mliečko

@nikoleta1234 za vyskusanie nic nedate (okrem peknej sumy)… s prisatim by mohli pomoct, no skuste sa popytat na skusenosti a odporucania, nechcem nikoho hanit, no skuste si vyhladat niekoho kto pracuje pod Institutom pre podporu dojcenia.