Pomohla vám odsávačka zvýšiť tvorbu mlieka?
Mile mamicky, pomohla vam odsavacka castym odsavanim zvysit tvorbu mlieka? Maly strajkuje, aj mam pokles tvorby, tak ho prikladam casto. Ked je ochotny tak aj kazdu hodinu. Uvazujem ci pomedzi to si neodsavat, lebo tie posledne kvapky mu idu tazko. Moze to pomoct? S akou odsavackou ste boli spokojne?
@majkaska http://www.avent.sk/products/avent-elektronicka... mala som ju len zapožičanu ale som povedala že si ju nabudúce kúpim.
@lenulienka_lenka dakujem
@majkaska nie je za čo ;) rada pomôžem
@majkaska keď štrajkuje tak by som po odsávače siahla nech nezačne mať uplnU averziu K prsníku. Odsavala som pri poklese tvorby mlieka tak že som si dala minimálnu hranicu napr 30 ml keď bolo mlieka naozaj malO Z každého prsníka A oddávala pokiaľ som neodsala niekedy aj pol hodinu. Neskor zopakovala. Vsetko podla mojho pocitu. Môžeš to mlieko zo začiatku použiť na dokrmenie cievkou na prsníku.

@lenki7 a ako casto si odsavala? Lebo my nemame taky nejaky rezim ze kazde dve hodky. Ja sa snazim stale skusat a to sa bojim ze si odsajem a on by sa aj prisal ale sa mi nestihne dotvorit nove mlieko.