Pomohlo vám prestrihnutie uzdičky k lepšiemu prisatiu?
ahojte.. Pomohlo vam prestrihnutie uzdicky k lepšiemu prisatiu babatka na prsník? Ide o spodnú uzdicku…dieťa papa pekne ale nie je správne prisatý a ničí mi to bradavky 😬 dakujem
U blizkej kamosky - ano.
Ja som rozdiel nepostrehla… pediatricka nas poslala ze ma az do srdiečka ci co… no sosal podla mna bez problémov. Každopádne sme radsej boli, radsej s novorodencom ako potom neskor s revom a bojom
Áno
Zienky a je to bolestivé? Laktačná vravela ze tam nie su nervové zakončenia….
A Odsávanie nikdy tak prsia nevyprazdni, potom si človek len koleduje o upchatý mliekovod pripadne zapal….a hlavne je to strasne pracne, a ked človek mieni kojiť dlhodobo to naozaj je nic moc
Najstarsej dcere som 8 mesiacov takto odsavala mlieko, lebo mala prirastenu uzdu, nikto to vtedy neriesil, co sme sa len natrapili. Prostrednej dcere sme dali prestrihnut, dojcila som ju do roka. Najmladsej sme tiez dali prestrihnut a tiez bola vyhradne dojcena do 1.5 roka. Kebyze sa mam rozhodnut, idem do toho znova. Nemyslim si, ze je to az taky hrozny zakrok.
Ak je to opodstatnene strihnutie, tak ano, pomoze. Nemam pocit, ze je to drasticke - dietatu sa chyti hlavicka a brada, dr nadvihne jazyk takou malou kovovou lopatkou a noznickami strihne uzdicku. Bolestive to do istej miery mozno je, ale zo skusenosti (robime to obcas v praci, v naozaj nutnych pripadoch) dieta place, ked ho drzime - hlavu, akonahle ho pustime a ma po tom, je ticho. Idealne dat ho rovno na prsnik a raz-dva zabudne 🙂
Este dodam, ze zakrok trva asi 2 sekundy.
Áno, pomohlo
syn to absolvoval ked mal 2 tyzdne dovtedy som musela kojit cez klobučiky alebo odsat a dat do flaše
uplne easy zakrok pozrela aj hornu aj dolnu uzdičku kojenie sa zlepšilo velmi a bol pricucnutí 2 roky 🙂
za mňa to odporúčam aj čo ssa týka reči
Tiež som bola s dcérou keď mala myslím že mesiac a pomohlo. Žiadne drastické veci tam neboli😃celé to trvalo 2sekundy, mala ano plakala ale kým sme vyšli z ordinácie už bola úplne ok. Ale zato ja som revala ešte celé doobedie, celá som bola hotová a ešte som si aj hlavu tam rozbila😃takže za mňa kľudne chod keď treba
No povedzme, že pred rokom som si to musela dať spraviť, lebo mi ťahala zuby do kriva. Mám 31. Tak možno keď sa to stane teraz, nebude si to musieť spraviť o 30 rokov sám. 😂
najdi si dobru LP a nedavaj strihat preventivne... Potrebu strihania musi posudit detsky ORL. ps: LP z mamily ti vacsinou poradia strihnut a poslu ta dat to strihnut u kamosky, ktora si na tom zarobi, cize odporucanim od LP z Mamily by som sa ja vobec neriadila
@anavixy ak dieta nedostane anestezu, tak je to tyranie, chudence male...
Áno, pomohlo, dovtedy mi hrýzol bradavky, nevedel ich dobre uchopiť, od prestrihnutia sto a jedno, žiadny problém.
@princezna_bosorka to mnoho inych veci… odber krvi napr

Áno.