icon

Prečo je moje materské mlieko slané?

babushkaem
13. okt 2025

baby čaute, odsavam od narodenia, malá má skoro 5 mesiacov a dnes som jej dala mlieko, ale nechcela ho, myslela som si ze je moc teple, tak som o trochu ochutnala a bolo take slansie... nestretli ste sa s tym???

mullerova46
13. okt 2025

@babushkaem slansie môže byť pri zápale. Nemáte bolesti alebo hrudky v prsníku ?

babushkaem
autor
13. okt 2025
@mullerova46

@babushkaem slansie môže byť pri zápale. Nemáte bolesti alebo hrudky v prsníku ?

@mullerova46 absolutne vobec.. ale odsavam uz malo, ani nemam taku potrebu ako predtym, ze by som to citila.

mullerova46
13. okt 2025
@babushkaem

@mullerova46 absolutne vobec.. ale odsavam uz malo, ani nemam taku potrebu ako predtym, ze by som to citila.

@babushkaem možno takto chuti prirodzene. Keď dieťa nemá problém tak by som neriešila 🙂

babushkaem
autor
13. okt 2025
@mullerova46

@babushkaem možno takto chuti prirodzene. Keď dieťa nemá problém tak by som neriešila 🙂

@mullerova46 ved praveze ma, nechcela to pit, predtym som mala sladke

margitaf
13. okt 2025

A tehotná náhodou nie si ?že vtedy sa nejak zmení mlieko a dieťa ho odmieta

ja_mama
13. okt 2025

Ja som mala slane keď mi už mliecko odchadzalo - dcerka strajkovala na jednom prsníku, bolo tam už mliečka čoraz menej a bolo veru slane, uplne ho potom odmietla. Pri druhej dcerke som mala raz slane tiež, ale zrejme z toho začínajúceho zápalu, boli to prvé mesiace dojčenia a prsnik bol totálne "nabombovany", že mala nestíhala pit 😀 aj ma bolel - toto keď som dala dokopy tak bolo mliecko zas sladké...ú teba keď píšeš, že odsavas už malo tak to bude asi skôr ta prvá možnosť