icon

Prežívate aj vy dojčenský štrajk s bábätkami?

eevicka83
26. jan 2014

ahojte mamicky zalozila som tuto diskusiu aby som zistila ci nas je vela ktore sa trapime s dojcenskymi strajkom... u nas je to hotova katastrofa a na vyriesenie som tu uz popisala po celom MK tak teraz aspon hladam "spolutrpitelky".. ako to zvladate a tak...

Strana
z2
lilus27
12. mar 2014

ahojte baby. chcem sa spytat,ci ste davali malinkemu/malinkej odsate mliecko z flasky ked nechcela z prisnika. mne sa to akurat dneska stalo,ze z nicoho nic nechcela papat z prsnika a bojim sa ze ked jej budem davat z flasky,ze si zvykne a uz nebude chciet papat z prsnika. malinka ma dva mesiace aj 16 dni.

luba41
12. mar 2014

@lilus27 nedávala..mne sa prisávala v spánku, polospánku..trvalo to u nás tak 3 týždne ..potom sa znova chytila..možno je to u vás len "jednorazová záležitosť" ..ak to bude pretrvávať, zavolaj si laktačnú..poriešite to..prípadne prečítaj a riad sa podla tohto http://www.mamila.sk/pre-zdravotnikov/materialy... 😉

lilus27
13. mar 2014

@luba41 dakujem za radu. Dneska sa mi prisala ale tak,ze jej vzdy musim dat potiahnut 2 az 3 krat mliecko z flasky a hned jej dat prsnik a potom papka ako vzdy. Tak dufam,ze ju to prejde 🙂

luba41
13. mar 2014

@lilus27 neriskovala by som s tou fľašou..radšej skúšaj bez nej...po pár razoch si uvedomí, že ju "klameš" tokom mliečka a môže byť zase zle..prípadne zavolaj tej laktačnej poradkyni..

bambina78
13. mar 2014

moj absolutne odmietal 1 prsnik, ten ktory bol slabsi a skoro nic netieklo..zacalo to asi po 4mesiaci a mliecko sa pomaly aj odstavilo, maly bol az nepricetny ked zacitil tu stranu a mohla som ho klamat kolko som chcela, ze to nie je ta strana 😀 Kedze sa dokrmujeme od narodenia - mal vyse 4,5kg a neskutocny hlados, uz som to teraz neriesila, ze jeden odmieta a budeme prikrmovat, lebo prenho som mala mlieka stale malo 😉 Pomaly 7mesiac a pekne papa aj z toho jedneho, takze som vdacna aj za to co mame 😅

pipilipi22
14. mar 2014

No my sme strajkovali ked mala 2 mesiace a po mesiaci som to vzdala a vyhrala. Aj napriek radam od laktacnej malo priberala.Kazde kojenie boli cirkusi no cele zle. Az som sa naatvala a odvtedy odsavam a davam cez flasu. Mlieka je stale az nadbytok, mala pribera a doma je klud. Je to takto narocnejsie ale za spokojne papkanie a prospievanie dcerky mi to stoji.
Skus co ti poradia, ale ked to nepojde nemaj pocit ze si zlyhala a daj flasku. Ved dolezite je ze sdostava tvoje mliecko. Krasny vztah mozete mat aj bez kojenia

pipilipi22
14. mar 2014

@luba41 Takto sme si pokaslali zaspavanie. Dovtedy zaspavala pekne sama. Jak zacala prsnik primat len v polospanku a pri zobudzani tak som s nou musela lezat v posteli a vystihnut tento okamih. No a uz mi sama nazaspinka, musim lezat s nou. No nafigu.

luba41
14. mar 2014

@pipilipi22 ale ved zaspávať na prsníku je jedna z funkcií dojčenia..ja si neviem predstaviť ako inak by som dieťa uspala. teda semtam sa mi podarilo uspať len tak na rukách alebo väčšie potom posediačky v kočíku..

Strana
z2